reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja też chciałam Lenkę. :zawstydzona/y:

Kajka Ty się nie śmiej... Ty za tydzień :-D

Ty mnie Pyci nie strasz bo na jakis zawal moge pasc:szok::-D
Zapominajko a nawet dwa....bo jak sie wszystkie rozpakujemy to nie wiem czy jeden starczy:p hahaha :-D

no, szczegolnie ja i Pyciol z trojakami ...i Ty Kanus z blizniakami jak nic:-D..
ale Ty to nigdzie nie bedziesz leciec tylko czekac...
ale jakbysmy do tego New Yorka skoczyc zechcialy, ahahahahahahahah:-D

że co ,że Kajak trojaki ???????????????????????? :szok:

ale hola hola ja też trojaki???????????:szok::-D
o kutwa, tego nie przemyslałam :-D
ja narazie d Waszego grona się nie zaliczam , więc póki co to muszę odkładać na bilet do Kany :szok: do odrzutowca się nie łapie :szok: cholibka ze skarpety trzeba będzie wyłożyć :szok::-D

Kajaczku a co tam jeden New York....cale stany bysmy oblecialy.....Aleje Gwiazd, Wielki Kanion, Plaze w Miami.... Bialy Dom a co jak szalec to szalec....:)))

I prosze nie wrozcie mi tych blizniakow....:(((( nie zebym nie lubila ,ale ja bym nie ogarnela swoim skromnym mozgiem....

Pyciolku lapiesz sie....:)))) nieciezarowki tez leca;))) ale jak zaciazysz to tez bedzie git:)))

że co ,że Kajak trojaki ???????????????????????? :szok:

ale hola hola ja też trojaki???????????:szok::-D
o kutwa, tego nie przemyslałam :-D
ja narazie d Waszego grona się nie zaliczam , więc póki co to muszę odkładać na bilet do Kany :szok: do odrzutowca się nie łapie :szok: cholibka ze skarpety trzeba będzie wyłożyć :szok::-D

nie nie kochana, ja juz nic nie dorabialam, zadnego seksu do 2015..
tylko Ty z trojakami:-D

Kajaczku a co tam jeden New York....cale stany bysmy oblecialy.....Aleje Gwiazd, Wielki Kanion, Plaze w Miami.... Bialy Dom a co jak szalec to szalec....:)))

I prosze nie wrozcie mi tych blizniakow....:(((( nie zebym nie lubila ,ale ja bym nie ogarnela swoim skromnym mozgiem....

Pyciolku lapiesz sie....:)))) nieciezarowki tez leca;))) ale jak zaciazysz to tez bedzie git:)))

och tak, aleja gwiazd, jakby takie gwiazdy wpadly to by sie o niej jeszcze glosniej na swiecie zrobilo..:-D

a ja ugotowalam szczawiowa, moja ulubiona zupa ostatnio a teraz pale co drugiego nalesnika bo przysiadam pisac:-D
i twarozek, z miodem do tych nalesnikow:szok::-D...pogoncie mnie jak zaczne gadac ze tyje niewiadomo dlaczego:-D

przestań Kajak Tobie grubas nie grozi :tak:

Doprosze się o ten przepis na ten jabłecznik :baffled:

tak cholibka myslę,że Kajaka bliźniakami zaraziła kosmetyczka od rzęs....żeby nie było,że to Ty mnie zarazisz teraz bliźniakami :szok: tylko nie wiem czy to on-line też działa :-D
Kana....boś Ty tylko o gina nie była, chronić się mamy przed nią czy jak ???:szok:

Ostatnia edycja:
Kajaczku podesli tej szczawiowej:)))
Moj dziadek do dzisiaj pewnie zbiera szczaw i sam robi ten zakwas caly....jak mi podrzucal sloiczek to migiem go nie bylo....:)))) pychotka....ale mam nadzieje,ze wiesz ,ze nie mozna jej jesc za czesto????

W ogole odrzuca mnie na slodkie...nie zebym narzekala, ale wczoraj bylam u kolezanki i ona miala takiego pysznego placuszka samorobnego....a ja co wzielam do buzki to mnie cofalo....wstyd jak nic.....;(
Ale woda z ogorkow koszonych, kabanosik itp jestem za...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry