reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Marzycielka - gratuluję pomysłu, a jak ci pęknie krocze tak, że do odbytu dojdzie? no ale skoro to dla ciebie "mniejsze zło" to ok, mimo wszystko gratuluję odwagi. Moze takie pęknięcia (płytkie jak masz szczęście) goją się dobrze, ale zawsze zostają zrosty, które bardzo osłabiają strukturę szyjki macicy. A przypadek, który rozważasz to rozumiem jedno płytkie pęknięcie, a rzeczywistość może cię zaskoczyć, co jeśli będzie ich 5, a jedno głębokie? Co wtedy jest lepsze? Dla mnie jedno nacięcie kontrolowane. No i napisz mi proszę na jakiej podstawie ocenisz wielkość dziecka podczas porodu? Ja miałam USG w trakcie porodu - oszacowali wagę na 3600, a córcia urodziłą się 2980 gram. No i wierz mi, poród to nie jest najlepsza chwila na podejmowanie jakiś decyzji znaczących, bo jak cię dorwie party to zgodzisz się na wszystko, nawet te rzeczy mało dobre dla ciebie i dziecka.

Uważam, że przesadzasz osądzając decyzję dotyczącą mojej pochwy i mojego krocza a co za tym idzie mojej sprawy. Rób jak chcesz a mi pomysłu nie gratuluj szczególnie wtedy kiedy lepiej się czuję myśląc tak a nie inaczej. :nerd:

Cieszę się , że kawał się podobał;-):-D

A my właśnie ze szkoły wróciliśmy i właśnie dzisiaj mówilismy o porodzie i wszystkim co się z tym wiąże i teraz czuję się lepiej a o nacięciu też rozmawialiśmy i dobrze myślałam na ten temat:-)
Mam super położną.Wiele rzeczy mnie uspokoiło.

prawdopodobnie chłopiec, ale ostatnie usg miałam w lipcu, następne w przyszły piątek, nie mogę się doczekać!
Pomóżcie mi dodać kalendarzyk który pokazuje liczbę dni do porodu, albo w którym jestem tygodniu, dzięki

Ogrodnia musisz wejść w ustawienia potem edycja sygnatury i na górze pojawi Ci się okienko w które wklejasz kod suwaczka ( wklejasz w to największe okno jak te w którym piszesz posta)
Stronki suwaczków jest pełno - wystarczy poszukać w przeglądarce
kopiujesz kod suwaczka chyba ten bb kod - mam nadzieję że nic nie pokręciłam

Marzycielka - ja nie osądzałam, pogratulowałam ci pomysłu i odwagi, nie wiedziałam, że jesteś taka wrażliwa na gratulację, sorki, więcej nie będę...

:confused:

A ja już spać nie mogę więc od rana oglądam coć o pieskach na Zone Reality :rofl2:
Mąż wstał wcześniej bo Śiśka przebiegała po łózku w zabawie i skoczyła mu na głowę:-D Więc już nie usnął zabrał za to Yannę i poszedł pobiegać.

ogrodnia witam cię serdecznie.:-)

reklama
Witam w czwartkowy pochmurny ranek
Coś tu na razie pustki, chyba większośc grudnióweczek śpi, też bym najchętniej nie wychodziła z wyrka, ale trzeba było do robotki wstac.
Miłego dnia Kobietki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry