Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzycielka - gratuluję pomysłu, a jak ci pęknie krocze tak, że do odbytu dojdzie? no ale skoro to dla ciebie "mniejsze zło" to ok, mimo wszystko gratuluję odwagi. Moze takie pęknięcia (płytkie jak masz szczęście) goją się dobrze, ale zawsze zostają zrosty, które bardzo osłabiają strukturę szyjki macicy. A przypadek, który rozważasz to rozumiem jedno płytkie pęknięcie, a rzeczywistość może cię zaskoczyć, co jeśli będzie ich 5, a jedno głębokie? Co wtedy jest lepsze? Dla mnie jedno nacięcie kontrolowane. No i napisz mi proszę na jakiej podstawie ocenisz wielkość dziecka podczas porodu? Ja miałam USG w trakcie porodu - oszacowali wagę na 3600, a córcia urodziłą się 2980 gram. No i wierz mi, poród to nie jest najlepsza chwila na podejmowanie jakiś decyzji znaczących, bo jak cię dorwie party to zgodzisz się na wszystko, nawet te rzeczy mało dobre dla ciebie i dziecka.

Marzycielka - ja nie osądzałam, pogratulowałam ci pomysłu i odwagi, nie wiedziałam, że jesteś taka wrażliwa na gratulację, sorki, więcej nie będę...

Więc już nie usnął zabrał za to Yannę i poszedł pobiegać.