pwa83
żona i przyszła mama
Mnie to swędzą... najchętniej bym cały czas je drapała... ale jak tylko dotknę to mnie bolą... więc jakoś muszę to ścierpieć...
Czy interesowałyście się znaczeniami imion jakie wybrałyście dla swoich kruszynek?
Ja owszem i najlepsze jest to że nie biorę to tak do serca ale cały czas podkreślam te pozytywne cechy hihihi
"MAJA
W przenośni być pięknym, wspaniałym, ukochanym przez Boga, miłujący Boga.
Konserwatystka w swoich poglądach i przekonaniach. Kobiety spokojne, rozsądne, sprawiedliwe. W swym postępowaniu kieruje się wysoko rozwiniętą intuicją, zna się na naturze ludzkiej, decyzje podejmuje szybko i trafnie. Lubi życie rodzinne, jest bardzo oddana mężowi a dzieci są dla niej całym światem.
Pochodzenie:hebrajskie
Zdrobnienia:Majka, Majeczka "
ja jeszcze dodam do tych zdrobnień : MAJOCHA!!!! jak nie będzie słuchać...
A to na czerwono bardzo przypadło mi do gustu...
Czy interesowałyście się znaczeniami imion jakie wybrałyście dla swoich kruszynek?
Ja owszem i najlepsze jest to że nie biorę to tak do serca ale cały czas podkreślam te pozytywne cechy hihihi
"MAJA
W przenośni być pięknym, wspaniałym, ukochanym przez Boga, miłujący Boga.
Konserwatystka w swoich poglądach i przekonaniach. Kobiety spokojne, rozsądne, sprawiedliwe. W swym postępowaniu kieruje się wysoko rozwiniętą intuicją, zna się na naturze ludzkiej, decyzje podejmuje szybko i trafnie. Lubi życie rodzinne, jest bardzo oddana mężowi a dzieci są dla niej całym światem.
Pochodzenie:hebrajskie
Zdrobnienia:Majka, Majeczka "
ja jeszcze dodam do tych zdrobnień : MAJOCHA!!!! jak nie będzie słuchać...
A to na czerwono bardzo przypadło mi do gustu...

i z chęcią czytam Wasze wypowiedzi...może jakoś z czasem ustosunkuję się do tego tematu...