Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja kupiłam sobie dwie pary spodni ciążowych, i dwie pary dostałam od siostry także ze spodniami nie mam kłopotu wytrzymam do grudniaDzień Dobry:-). Ja nie śpię, ale zaraz się kładę dalej hehe.Wyszykowałam familię w świat, więc chwilowo mam "wolne".U mnie też pochurno,ale nie jest zimno. Wczoraj chciałam sobie kupic jakieś spodnie dresowe(najtańsze rozwiązanie,żeby pomiescic nasze brzuchy),ale nie było na mnie takich długich nogawek
. Zawsze miałam ten problem, bo jestem wysoka,ale teraz jak spodenki muszą wejśc wyżej na brzuszek, to juz w ogóle nogawki dyndają nad kostką
. Robi się coraz chłodniej, a ja nie mam żadnych spodni...A Wy jakie macie rozwiązanie-kupujecie ciuszki ciążowe,czy nosicie np.spodnie pod brzuchem(taka forma noszenia jest niestety dla mnie niewygodna,bo i tak czuję,że mnie pas uciska:-().
gorzej z bluzkami, kupiłam parę sztuk na lato ale teraz jest juz coraz zimniej i bede musiała wybrac sie do sklepu na małe zakupy;-)

;-)
, jak mnie dopadna to wszyscy zchodzą mi z drogi

, ale w naszym stanie to normalneAcha ostatnio mam takie ukłucia w okolicach podbrzusza :-(, musze się zapytac mojej ginki dzisiaj co to moze byc.

ale ze mnie mamuśka

ale ogólnie jestem strasznym złośnikiem więc i tak ciężko ze mną wytrzymac
.
.
. Z Tusią też tak miałam
Ale teraz mała w brzuchu i tak ma codzienną porcję bajek bo ja albo Misiek czytamy Matrynie więc obskoczone jest dwoje dzieci naraz