reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień Dobry:-). Ja nie śpię, ale zaraz się kładę dalej hehe.Wyszykowałam familię w świat, więc chwilowo mam "wolne":tak:.U mnie też pochurno,ale nie jest zimno. Wczoraj chciałam sobie kupic jakieś spodnie dresowe(najtańsze rozwiązanie,żeby pomiescic nasze brzuchy),ale nie było na mnie takich długich nogawek:crazy:. Zawsze miałam ten problem, bo jestem wysoka,ale teraz jak spodenki muszą wejśc wyżej na brzuszek, to juz w ogóle nogawki dyndają nad kostką:crazy:. Robi się coraz chłodniej, a ja nie mam żadnych spodni...A Wy jakie macie rozwiązanie-kupujecie ciuszki ciążowe,czy nosicie np.spodnie pod brzuchem(taka forma noszenia jest niestety dla mnie niewygodna,bo i tak czuję,że mnie pas uciska:-().

reklama
czesc dziewczyny...
Musze sie zbierac i isc do zusu,nie chce mi sie strasznie ale musze :-(

Aniamanu wlasnie gdzie sie podziewasz?

Wczoraj bylismy u kuzynki, miala śliczne rudo-biale kotki. Marzy mi sie rudzielec i chcemy wziasc takiego ale jak urodze dopiero bo nie przechodzilam toksoplazmozy jak juz kiedys pisalam (choc mialam w sumie 7 kotow ) i nie chce sie narazac. Ale kotki miala cudne. Zamówilam sobie kicie z kolejnej tury:tak:

Witam z ranka!!!
U nas też pochmurno ale cieplutko,młody już w szkole teraz mam trochę wolnego czasu,kurcze wiecie co jakaś strasznie nerwowa się zrobiłam ciągle krzyczę na wszystkich,samej mi się to nie podoba ale to jakoś silniejsze odemnie??? Nie wiem co mam ze sobą zrobić!!!
Dziś jade na wizyte,już nie mogę się doczekać.

Mi wody odeszły dopiero w szpitalu, nawet za bardzo nie pamiętam kiedy. No ale ja miałam dziwny poród, bo skurcze co 3 minuty, jakbym już miała rodzić, a rozwarcie ciągle było malusie :(

Witam w czwartkowy pochmurny ranek
Coś tu na razie pustki, chyba większośc grudnióweczek śpi, też bym najchętniej nie wychodziła z wyrka, ale trzeba było do robotki wstac.
Miłego dnia Kobietki

Ja nie śpię:) I też jestem w robotce:)

Co do kg to ja mam termin na 26.12 i 12kg na plusie:)

Co do spodenek Zyrafko to ja cały czas szukam na allegro jakis używanych bo niestety w żadne stare nie ma mowy żebym weszła :(

Cześć mamuśki:-)
Cześć dziewczyny,
koniec sporów na remat pękania krocza! Powiedzcie lepiej ile macie na plusie. Ja mam termin na 27 grudnia i aktualnie +9kg, dużo?

ja mam 10 kg na plusie i właśnie wczoraj zebrałam mały opiernicz od lekarza, powiedział -"żebym póżniej nie płakała.", a nie jem dużo i tyję ostatnio tak 3kg mies tak średnio czasami 4:zawstydzona/y:

Zyrafko ja po domu często chodzę wogóle bez dołu jak jest ciepło;-)albo ubieram dresy z których wyprułam szeroką gumę z pasa i mimo, że to rozmiar M to dalej w nich śmigam:tak: a na wyjście ma m dwie pary spodni ( z których jedne zawijam na gumkę)i i to mi wystarcza:-)

Witam wszystkie.... ja już nie śpię ale porankowy czas poświęcam się zajadaniu pączków i bułek drożdżowych... nie wiem jak tam u mnie z wagą ale poczekam do 26 września... będę miała wtedy wizytę więc wyjdzie szydło z wora... hihihi

Takie zdjęcie to ja już widziałam... jest super... mój ma identyczny tatuaż więc już mi się marzy jakaś profesjonalna sesja córuni z Tatusiem :):):) jeszcze tatusiowi o tym nie powiedziałam.

Ach ja już dni odliczam aż mój przyleci... tak mi się za nim ckni... mam wrażenie że czas mi się zatrzymuje...

pozdrawiam cieplutko wszystkie dziewczyny i witam nową forumowiczkę :)

reklama
Witajcie:-)

Też jestem nerwowa i wkurzam się o każdą pierdołę. Współczuję wszystkim którzy muszą ze mną wytrzymywać:zawstydzona/y:. Mam cichą nadzieję, że ta ogólna nerwiwosć przejdzie mi w najbliższym czasie.

W kwestii lewatywy, to tak jak już kiedyś napisałam, nie urodzę jeśli mi nie zrobią!

Dziewczyny, czy bolą was sutki? Ja mam tak tkliwe, że czasem nawet powietrze mnie boli:baffled:, już nie wiem jak je chronić, juz nie mówiąc o tym, że boję sie że ból nie minie jak dzidziuś się urodzi będę przechodziła męki podczas karmienia:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry