reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jutro idziemy na wesele. Jakies 2 tygodnie temu kupiłam sobie buty specja;lnie na te okazję, niestety nie włożę w nie nogi:( Wam tez tak puchną nogi? Jak temu zaradzic?

Yoka odezwij się jak najszybciej jak tylko wrócisz, martwimy się o Was...:-(i wierzymy, ze jest wszystko ok:-(:tak:nie ma innej opcji;-)

Oceanity,mnie również przykro z Twojego powodu , ale dobrze , ze z dwojga złego z dzidziusiem jest ok - to najważniejsze a teraz Tobie życzę jak najwięcej zdróweczka

Cały dzień tu wchodzę co jakis czas z nadzieją że Yoka odpisze że wszystko ok i mam nadzieję że tak będzie. Nie moge sobie dziś miejsca znaleśc. Yoka przychodź tu prędko i pisz co tam na tym USG.

Cały dzień tu wchodzę co jakis czas z nadzieją że Yoka odpisze że wszystko ok i mam nadzieję że tak będzie. Nie moge sobie dziś miejsca znaleśc. Yoka przychodź tu prędko i pisz co tam na tym USG.

Też co chwilę sprawdzam, czy Yoka sie odezwała, jestem cały dzień poddenerwowana. Trzymam kciuki, zeby okazało sie że to niepotrzebne nerwy i że wszystko będzie dobrze.

Też co chwilę sprawdzam, czy Yoka sie odezwała, jestem cały dzień poddenerwowana. Trzymam kciuki, zeby okazało sie że to niepotrzebne nerwy i że wszystko będzie dobrze.

Tez mam taka nadzieję bo jak to przeczytałam to się tak zdenerwowała. Widziałam podobny przypadek w szpitalu, ale nie będę o nim pisac bo się skończył tragicznie. Ale mam nadzieję że wszystko będzie u Yoki ok.

reklama
Witajcie wszystkie GRUDNIOWE MAMUSIE...Właśnie znalazłam Wasze forum i postanowiłam się przyłączyć:-) Mam na imię Paula i jestem w 27 tygodniu ciąży (termin mam na 16 grudnia) Jestem jednak bardzo przygnębiona bo wczoraj lekarz powiedział mi, że szyjka macicy mi się skraca i grozi mi przedwczesny poród-strasznie się przestraszyłam i boję, czy może któraś z Was ma podobny problem?Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry