M
marzycielka
Gość
czesc Mamusie
nie bylo mnie tu chyba z miesiacnajierw wakacje - krotkie, ale zawsze, potem remon, przeprowadzka, zakupy, brak internetu itd itd, ale juz jestem i watpie zebym nadgonila zaleglosci w czytaniu :-(
yoka, wiem, ze napewno jest wszystko dobrze z dzidzia - moja tez mi zrobila taki numerzreszta nie tylko taki. Pewnego dnia dzidzia tak zaczela szalec, ze az mnie wystraszyla bo rzez 48 godzin bylam non stop cala poobijana w srodku a dzidzia rawie wogole nie spala i mi tez nie dawala - brzuch caly czas sie ruszal z jednej strony na druga, poszlam wiec do lekarza na usg - okazalo sie, ze dzidzia tak sie ulozyla, bylo jej niewygodnie i przez 2 dni probowala sie przekrecic, po wizycie na usg uspokoila sie, a ja sie wreszcie wyspalam.
Caluje Was wszystkie :-)
Witam ponownie

Miło,że wróciłyście już.
Yoka czekamy...
najierw wakacje - krotkie, ale zawsze, potem remon, przeprowadzka, zakupy, brak internetu itd itd, ale juz jestem i watpie zebym nadgonila zaleglosci w czytaniu :-(
zreszta nie tylko taki. Pewnego dnia dzidzia tak zaczela szalec, ze az mnie wystraszyla bo rzez 48 godzin bylam non stop cala poobijana w srodku a dzidzia rawie wogole nie spala i mi tez nie dawala - brzuch caly czas sie ruszal z jednej strony na druga, poszlam wiec do lekarza na usg - okazalo sie, ze dzidzia tak sie ulozyla, bylo jej niewygodnie i przez 2 dni probowala sie przekrecic, po wizycie na usg uspokoila sie, a ja sie wreszcie wyspalam.
, ale sie uśmiałam