reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie :)

Forum śledzę cały czas, ale niestety czasu już brakuje na udzielanie się :) Teraz też co chwilkę zaglądam z nadzieją, że są jakieś wiadomości od YOKI. Myślę, że gdyby coś było nie tak, to już byśmy wiedziały (w takich przypadkach nie trzymają długo w szpitalu), a więc MUSI być dobrze...

Pozdrowionka dla wszystkich

reklama
U nas od rana było piekne słonka a teraz też zrobiło się zimno.....brrr....idzie zima....
Musimy sie uzbroic w cierpliwośc i poczekac no wieści od Yoki. Mam nadzieję że za kilka dni sie wszystko wyjaśni. Na pewno jak będzie miała możliośc to da nam znac. A na razie pozostaje nam mocno trzymac kciuki że wszystko ok.
Miłego wieczorka Wam życze Mamuśki.

Witam wszystkie Mamcie:-) Pytia bardzo Ci dziękuje za ciepłe słowa-człowiek od razu czuje się lepiej.Tak jestem w domciu-cały czas leże i odpoczywam, ale jak pomyśle, że mają tak wyglądać następne 3 miesiące to trochę mnie to przeraża-no ale cóż to wszystko dla tej KRUSZYNKI:-) Pozdrawiam

kurcze, mi tez sie wydaje, ze Yoke zatrzymali na obserwacji, bo to nie mozliwe, zeby tyle czasu nam nic nie napisala. Musimy cierpliwie czekac bo napewno wszystko jest dobrze. Szkoda, ze wczesniej nie wpadlo do glowy zeby wymienic sie numerami :wściekła/y:
marzycielko - gratuluje! my chwilowo odpuscilismy wystawy, ale po porodzie bedziemy jezdzic, wiec kto wie, kto wie, pewnie gdzies sie sotkamy w Polsce :-D

zalozylam nowy watek i pomyslalam zeby nie pisac post po poscie tylko liste numerów telefonu a zeby tak zrobic musi jedna osoba dopisywac. Przysylajcie mi numery na priv, utwoirze liste .

Witaj Paola - nie martw się za dużo i dużo wypoczywaj, to najważniejsze.

Yoka pewnie na obserwacji nie ma co...

Sawka - my mamy taki wózek: Urban Detour Altitude 3-wheeler pushchair : mothercare jest super, prowadzi się jak masło, Misia jueździłą w nim kilka miesięcy, a teraz czeka na dzidzię, problem polegał na tym, że on ma tylko fotelik jako opcję rozbudowy, a ja nie chciałam wozić maleństwa w foteliku, więc myślałam o kupnie nowego wózka z gondolą, ale dziś udało się dokupic gondolę montowaną na zaczepy rotelika, więc wszystko super, bo mam dzidzię w gondoli, przodem do siebie, a potem bardzo wygodną dla dziecka spacerówkę i super prowadzący się wózek, a to wszystko za niewielkie pieniązki, super okazja nam się trafiła.

Co chwile tutaj zagladam, ale wieści od Yoki nadal nie ma :-(, denerwuję się , żadna praca mi nie idzie ... cały czas o nich mysle ...

Cyprysiowa zaraz wysyłam Ci nr na priv .
Misiówka fajny ten wózeczek macie.

Chyba za długo byłam dzisiaj w pozycji stojącej i tak siadł mi kręgosłup oraz kolana , że nie mogę zrobić kroku:szok::no:
Ide wziąć gorący prysznic i lulu bo nie daje już rady a jutro jeszcze ta szkoła:baffled:

Trzymajcie sie dziewuszki;-)Dobranoc

P.S
Dzięki za Gratulki i miłe Komentarze w albumiku:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry