reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej dziewczyny, widzę, że Wy już od rana czekacie na wieści od Yoki, ja niedawno wstałam i tez do Was dołaczam..na pewno jest na obserwacj i-dlatego nie ma jak do nas napisać:tak: że wszystko jest ok;-)- musimy być dobrej myśli..najgorsze jest to czekanie..

U nas jak zwykle pochmurno... ale mam zamiar wyciągnąć rodzinkę i pooglądać gondolki, może uda się coś dosztukować do tego naszego wózka, bo w standardzie montuje się tylko fotelik, trzymajcie kciuki.

Hey :-)

My już po wystawie i wróciliśmy z oceną DOSKONAŁĄ ( czyt. najwyższą) oraz z BRĄZOWYM medalem:tak:
Jestem dumna z męża i Naszej suczki szczególnie , że jest to ich debiut. Zdjęcia w galerii:-)

Yoka czekam na same dobre wieści:-)

Hey :-)

My już po wystawie i wróciliśmy z oceną DOSKONAŁĄ ( czyt. najwyższą) oraz z BRĄZOWYM medalem:tak:
Jestem dumna z męża i Naszej suczki szczególnie , że jest to ich debiut. Zdjęcia w galerii:-)
Marzycielka Gratulacje!!!

Co do Yoki to myslę że tak szybko nie dostaniemy żadnych informacji, bo pewnie jest w szpitalu. Jesli wszystko bedzie ok to wypuszczą ją na 4 lub 5 dzień, tak jak mnie. I oby tak było.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry