• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej dziewczyny, widzę, że Wy już od rana czekacie na wieści od Yoki, ja niedawno wstałam i tez do Was dołaczam..na pewno jest na obserwacj i-dlatego nie ma jak do nas napisać:tak: że wszystko jest ok;-)- musimy być dobrej myśli..najgorsze jest to czekanie..

U nas jak zwykle pochmurno... ale mam zamiar wyciągnąć rodzinkę i pooglądać gondolki, może uda się coś dosztukować do tego naszego wózka, bo w standardzie montuje się tylko fotelik, trzymajcie kciuki.

Hey :-)

My już po wystawie i wróciliśmy z oceną DOSKONAŁĄ ( czyt. najwyższą) oraz z BRĄZOWYM medalem:tak:
Jestem dumna z męża i Naszej suczki szczególnie , że jest to ich debiut. Zdjęcia w galerii:-)

Yoka czekam na same dobre wieści:-)

Hey :-)

My już po wystawie i wróciliśmy z oceną DOSKONAŁĄ ( czyt. najwyższą) oraz z BRĄZOWYM medalem:tak:
Jestem dumna z męża i Naszej suczki szczególnie , że jest to ich debiut. Zdjęcia w galerii:-)
Marzycielka Gratulacje!!!

Co do Yoki to myslę że tak szybko nie dostaniemy żadnych informacji, bo pewnie jest w szpitalu. Jesli wszystko bedzie ok to wypuszczą ją na 4 lub 5 dzień, tak jak mnie. I oby tak było.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry