Cyprysiowa- ja ostatnio miałam też niezły sen, śniło mi się, że wynajmowaliśmy takie jedno zasiatkowane pomieszczenie w małpim gaju, tam mieszkaliśmy, pod nami były sklepy w tym gaju też, a na górze była dyskoteka, obok tego naszego mieszkania i ja musiałam tam wózek wnosić na górę, hahaha, to jeszcze nie koniec najlepsze było to, że Robert udzielił wywiadu miejscowej gazecie, a prowadził go ten zielony futrzak z ulicy sezamkowej co mieszkał w śmietniku - Oskar chyba się nazywał... no i napisali w nim, że on jest kawalerem i ja się na niego wściekłam, że ma to sprostować, bo to nie wypada, bo teraz cała rodzina powie, że on się do zony i dwójki dzieci nie przyznaje, hahaha.... no i mnie Misia obudziła atakiem kaszlu...
Justyna - to widze, że twój mąz ma podobne podejście do mojego, ale ostatnio jak mu pokazałam jaki mam cały czas brzuch twardy, to się trochę przestraszył i teraz nie protestuje jak coś chcę kupić, najgorsze, że ja za bardzo nie mogę znaleźć rzeczy, których szukam...
Ja dziś byłam u lekarza - i nie wierzę do teraz w to co usłyszałąm, mówię, że się od prawie 2 tygodni dusze, mam ataki kaszlu, katar, ból gardła, no i cały czas mi się pogarsza, a ta lala mnie nawet nie osłuchała!! I powiedziała, że trudno, organizm musi sam sobie poradzić, bo oni nie mają leków dla ciężarnych!! I uwaga!! Jak się jeszcze pogorszy i wystąpi gorączka i bóle głowy z powodu kataru lub zatok to mogę brać.... paracetamol!!!! normalnie zdębiałam!! no i pomijam fakt, że wszystkie inne moje problemy też zbyła machnięciem ręki, łącznie z tym, że jak tylko zrobi mi się chłodno to mi jedna ręka sinieje - normalnie ma trupie kolory i fioletowe paznokcie, powiedziałą, że mam nosić rękawiczki!