reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie

U nas ślicznie słoneczko świeci, cieplutko ze ho ho, a ja w domu :-(
Mojego juz wysłałam na groby, a ja samiutka. Troche sie nachodziłam od rana i juz mam skurcze :-(, kurde. Potem goscie przyjezdzaja wiec tez pochodze ... achhhh.

Cyprysiowa czy ty czasami niedawno nie farbowałaś włosków ? :tak:

Dziewczyny, które juz maja rozwarcie, czy macie juz skurcze z bolącym podbrzuszem ?

Miłego dnia :-)

reklama
witajcie

U nas ślicznie słoneczko świeci, cieplutko ze ho ho, a ja w domu :-(
Mojego juz wysłałam na groby, a ja samiutka. Troche sie nachodziłam od rana i juz mam skurcze :-(, kurde. Potem goscie przyjezdzaja wiec tez pochodze ... achhhh.

Cyprysiowa czy ty czasami niedawno nie farbowałaś włosków ? :tak:

Dziewczyny, które juz maja rozwarcie, czy macie juz skurcze z bolącym podbrzuszem ?

Miłego dnia :-)
Mi się zdarzają takie skurcze....zresztą ostatnio często boli mnie podbrzusze....ale myślę że to dlatego że brzuszek juz mi sie obniżył i mała ciąży....:-)

Ja juz ostatnio tak dziwnie chodze ze czsami sama sie z siebie smije. Jakos tak sztywno :zawstydzona/y: i pochylona do przodu. A brzuch juz mam tak nisko, ze wszystko mnie uciska.

A my już wróciliśmy ze psacerku z psami i pysznego jedzonka w KFC:-D:-D

Pogoda świetna i taka ciepła aż mi się spać zachciało po tych dotlenianiach:-)

Jest mi strasznie smutno, ze nie pojde do mamy na grob, ale boje. Zreszta po co ryzykowac.

I słusznie. Ja też wyprawiłam moich chłopaków i pojechali sami. A w domu nagle zaległa taka cisza...

Ja juz ostatnio tak dziwnie chodze ze czsami sama sie z siebie smije. Jakos tak sztywno :zawstydzona/y: i pochylona do przodu. A brzuch juz mam tak nisko, ze wszystko mnie uciska.

Mam podobnie. Chodzę jak pokraka jakaś i ciężko mi się z wyrka podnosić. :sorry2:

Witajcie. My dopiero wróciliśmy z rajdów po cmentarzach i powiem szczerze że już mam serdecznie dosyc tym bardziej że pół nocy nie przespałam. Chyba znowu odezwała się moja cholestaza bo starasznie mnie wszystko swędzi zwłaszcza wieczorami i w nocy.

Ale tu dzisiaj pustki. Czyżby wszyscy ruszyli na cmentarze? U nas dziś była piekna pogoda więc wybrałam sie na cmentarz choć wcześniej raczej nie miałam zamiaru, ale takie sliczne słoneczko że żal było siedziec w domu, co prawda przyszłam troszke zmarnowana, ale jakoś żyje. Właśnie upiekłam karpatkę i zaraz ide ją dokończyć. Mam nadzieje że miło spędziłyście dzień i żadna jeszcze na porodówkę sie nie wybrała.

reklama
Hej brzuchatki!!!!

U nas dzisiaj była super pogoda:-D sloneczko świeciło i ok.20 stopni było:tak:

My pospacerowalismy po cmentarzach:tak:a teraz odpoczywamy...

pozdrawiam Was ;-)i miłego wieczorku!!!

Do góry