reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuśki

ledwo Was nadrobiłam i już muszę uciekać, mam wizyte u lekarki.... zobaczymy jak moja córcia..... skurcze od wczoraj mnie męczą i tak różnie raz co 30 minut pare razy co 5 minut i 10 .... znowu co 30 minut i tak w kółko.
Pozdrawiam papa

reklama
Ja też spadam spać.

Mam nadzieję, że jutro będę mogła wam napisać, że Oliwka Marzycielki jest calutka i zdrowa po tej stronie brzuszka :-)

dobrej nocki Mamusie!

Cyprysiowa za Ciebie też trzymam kciukaski :-)

NO ja też już zmęczona jestem - trochę dużo posiedziałam dziś przed kompem - a też czytałam, że "co za dużo to nie zdrowo" Lecę pod prysznic i spaciu............
Buziaczki...
Życzę przemiłej nocki....

ojej kobietki wy moje kochane...szok ile stron do nadrabiania.....
ojj biedna Marzycielka...ale jeszcze troszke i bedzie miała niuńke przy sobie
co do lekarzy...
ja od początku czyli 6 tyg chodze prywatnie,poszłam bo zalezało mi aby jak najszybciej potwierdzić ciąże,bo jak poszłam do państwowego to wredny gbur i nic mi nie powiedział...
płace mojemu doktorkowi 70zł za wizyte,na początku wizyty co 3 tyg,później od 8mies co 2....ale wszystko pełne badanie gin i usg dodatkowo co kilka tygodni słuchamy jak bije serduszko małego :) oczywiście badania na własny koszt-ale były tylko jedne badania droższe zapłaciłam za nie 99,50-ale to dłuuuga lista :p
ogólnie słysząłam opinie ze mój lekarz dla pacjentek innych lekarzy jest wredny i okropny...nie zaprzeczam,ale nie interesuje mnie to bo ja jestem jego pacjentka,płacę i dla mnie miły i nie moge powiedzieć, żeby zaniedbywał moją ciążę czy cos w tym rodzaju.

A w ogóle to położna dziś mi zajechała, że maleńka już niedługo się urodzi i szelmowski uśmiech strzeliła, więc ja do niej, że już kiedyś mi tak obiecywali, a Misia w ostatni dzień 41 tygodnia się urodziła, hehehehe. Na to ona, że tym razem może być INACZEJ! I żebym się nie nastawiała, hahahaha, obiecanki - cacanki!!

JA TEŻ UCIEKAM PCIA-BO PRAWIE CAŁY DZIEŃ PRZED LAPTOPKIEM;-)Czekoladkę mam i do łóżeczka może coś w tv będzie;-)

MIŁEJ NOCKI:tak:

reklama
Oj chyba nie nadobię dwóch dni... A u mnie: maluszek dziś szaleje i to już wcale nie jest przyjemne...ale przynajmniej nie panikuję, że się nie rusza;-)
Pozazdrościłam Agatce fryzurki i też obcięłam włosy, wreszcie widzę w sobi człowieka:-) Fotkę wkleję jutro

Trzymam kciuki za naszą Kasię-Marzycielkę

Moja mama się dopytuje i chyba chce mnie uspokoić, że wszystko jest ok, (kochana kobieta) ale przecież jestem spokojna a jedyne, co mnie męczy, to to że jej nie powiedziałam, że rodzimy w domku:baffled:oszczędzę jej nerwów. Ależ mie język swędzi

Buziaki !! mam zamiar się wyspać tej nocy, zobaczymy

Do góry