reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Chyba jestem nie w temacie :dry:

Kto w ciąży???:tak::tak::tak::tak:
hihi pewnie nikt ale Kaja nam sie tu denerwuje.
W ogole to tak sie rodzi plotka.
Ostatno z moim mezem ide dobie na targowisko, z drugiej strony ulicy stoi policja i przeslu****e kilku ludzi, w tym babke jakas i mowie ze ciekawe co sie stalo na to Adrian ze moze ktos tej babce torebke wyrwal (przechodzilismy wtedy kolo jakiegos pana) ja mu na to ze chyba nie bo ma ta torebke. weszlysmy za róg a tam stoi dwoch facetow przy straganie w tym ten co go mijalismy i mowia "niby ktos wyrwal tej babie torebke" :-D sie smialismy ze zanim wyjdziemy z targu to juz wszyscy beda gadac o tym jak ta pani torebke stracila i ile w niej miala:-D

sluchajcie laski czym sie roznia pieluszki pampersa active baby od cos tam play.
i chusteczki baby fresh od clean&play??????????????????????????:confused:
Tygrysku sleep & play róznią sie właśnie tym,że nie maja tych boczków rozciąganych...i ja kupiłam 3 paki,bo były w promocji i szczerze odradzam,ale jak wiadomo kazy ma innnny gust.....Moja Mari nie da sie ukrys ma brzuszek:p no i te boczki rozciągane są o wiele praktyczniejsze....te sa strasznie sztywne....no,ale teraz sa i trza zuzyc....:sorry2::dry:
nie no ta stronka troche przeklamana ja za paczke active baby jumbo tj 70 szt place w jak jest w promocji ok 45 zl:tak::tak: ale super ze macie takie wielgasne paczki po 120 szt u nas maks to 80 cos czy 90 cos juz nie pamietam gdyz zadko ja spotykam w sklepie przewaznie ta 70:-:)-:)-(
Tygrysku można dostac takie duże paki, ja kupuje raz na jakis czas w takich kartonach sa z regóły na promocji w Carrefoure....np pampers 4 jest 132 sztuki i kosztują 79zł... zobacz Promocje! Katalog promocji - Wyprzedaż aż do -70% - Gazetka reklamowa Carrefour :-)

Hey

Dzisiaj spędziliśmy bardzo miły dzień u Moni i Nikolki :-)
Dziewczyny szczypały się , gryzły, śliniły i płakały razem :-D
Normalnie ubaw mieliśmy po pachy. Nikola bardzo ładnie zasuwa na czterech i wogóle tak Nas zagadwyała "dada" "mama""tata".
No świetna jest.

Moja Pyśka zbliża się do kolejnego skoku rozwojowego 8 miesiąca i już zaczyna być markotna ale damy radę i czekamy na kolejny przełom w jej zachowaniu.
Oczywiście jest zdrowa i wspaniale się rozwija więc jestem spokojna choć szybko się denerwuje ale to ma po mamusie.
Niestey nie chce mleka i tylko słoiczki ale chociaż 2 razy dziennie jakoś wypije Bebilon bo ją namawiam.
A to z jedzeniem ma po tatusiu.:tak:

Pozdrawiamy Was od Moni i od Nas:-)
Aj to wspaniale,ze jej malutka taka wspaniała i radosna :) no i bardzo fajowsko,ze do nas zajrzałas w koncu :)
hej wpadlam tylko na chwile pochwalic sie (choc raczej nad tym ubolewam) ze moj lutuś staje na nozki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szok!!ani mu sie sni raczkowac tylko sie czegos lapie i sru do gory. pozniej wstawie filmik.
a teraz lece na step :-D
Aj to gratulacje dla małego zdolniachy :-):-):-) oj rośnie Ci odkrywca:p hahaha

A my poszwedałysmy sie i zaległysmy troszku u dzidzi....potem kapi i Mari tak marudzuiła i padła....ciekawe czy znowu czeka nas taka wspaniała nocka:)
Cosik nie widac Kajaczka....chyba poleciała po tego tściora:p hahah

No, no, kaja, widzę, że Ty dziecie też produkujesz tak szybko jak posty na bb:-D:-D:-D

Podziwiam te z was, które już myślą o drugim, ja to przez co najmniej rok po Jaśku nawet nie zastanawiałam się, kiedy chcę następne. W ogóle mi to nie miesciło w wyobraźni :-D

Wczorajsza kara poskutkowała na mojego syna. Dzisiaj cały dzień do rany przyłóż :tak:
Pytia,ja nikogo i nic nie produkuje:-D:-DJa tylko po prostu nie mam okresu:-p
To może poplotkujemy, że kaja bliźniaki będzie miała :-D;-)
Matko i corko,jutro rzeczywiscie kupie ten test:-D:-D
A ak z innej beczki to fajny nawet film leci na szwedzkiej,z heather locklear,jakis nowy...Ale co ona z siebie zrobila tymi operacjami plast...wyglada jak jakis kot:szok:

:-D:-D:-D:-D:-D

no wlasnie
kajaczku, jaki wynik?????:-D:-D:-D:-D
Nie kupilam,nie bylam a w spozywczych jeszcze nie sprzedaja:-D:-D
A apteki do 18....z Wami bylam o 18:tak:
Jutro kupie...
Ale tak dla swietego spokoju...
Bo przeciez jak czlowiek dwa razy zapomnial wziasc pigulke,to chyba od razu w ciaze nie zajdzie...
Mialo byc dwa lata roznicy:-D

hihi pewnie nikt ale Kaja nam sie tu denerwuje.
W ogole to tak sie rodzi plotka.
Ostatno z moim mezem ide dobie na targowisko, z drugiej strony ulicy stoi policja i przeslu****e kilku ludzi, w tym babke jakas i mowie ze ciekawe co sie stalo na to Adrian ze moze ktos tej babce torebke wyrwal (przechodzilismy wtedy kolo jakiegos pana) ja mu na to ze chyba nie bo ma ta torebke. weszlysmy za róg a tam stoi dwoch facetow przy straganie w tym ten co go mijalismy i mowia "niby ktos wyrwal tej babie torebke" :-D sie smialismy ze zanim wyjdziemy z targu to juz wszyscy beda gadac o tym jak ta pani torebke stracila i ile w niej miala:-D

:-D:-D:-D:-D
A ak z innej beczki to fajny nawet film leci na szwedzkiej,z heather locklear,jakis nowy...Ale co ona z siebie zrobila tymi operacjami plast...wyglada jak jakis kot:szok:

:-D:-D:-D:-D

co jedna to lepsza a ja płacze ze śmiechu, idę się w końcu kąpać, bo tak się zbieram, z mamą przez tel. gadu gadu a robota w miejscu stoi no ale na bb trzeba wejść nie:tak::tak::tak:
tylko mi nie pouciekajcie, dobra?:-)

reklama
Hej;
was nadrobić to normalnie...
My spędzilismy calutki dzień na dworze z babcią i dziadkiem:-)

Ja juz zapomnialam co to jest okres...i nie wiem nawet czy to ok czy nie,bo nie karmie juz malej piersia od prawie trzech miesiecy,a ciotki jak nie bylo tak nie ma:szok:

Ja też nie mam, ale nadal karmię. Nie żebym jakos tęskniła specjalnie...:-D

hej wpadlam tylko na chwile pochwalic sie (choc raczej nad tym ubolewam) ze moj lutuś staje na nozki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szok!!ani mu sie sni raczkowac tylko sie czegos lapie i sru do gory. pozniej wstawie filmik.
a teraz lece na step :-D

Lutek Gratulacje!!

Hey

Dzisiaj spędziliśmy bardzo miły dzień u Moni i Nikolki :-)
Dziewczyny szczypały się , gryzły, śliniły i płakały razem :-D
Normalnie ubaw mieliśmy po pachy. Nikola bardzo ładnie zasuwa na czterech i wogóle tak Nas zagadwyała "dada" "mama""tata".
No świetna jest.

Moja Pyśka zbliża się do kolejnego skoku rozwojowego 8 miesiąca i już zaczyna być markotna ale damy radę i czekamy na kolejny przełom w jej zachowaniu.
Oczywiście jest zdrowa i wspaniale się rozwija więc jestem spokojna choć szybko się denerwuje ale to ma po mamusie.
Niestey nie chce mleka i tylko słoiczki ale chociaż 2 razy dziennie jakoś wypije Bebilon bo ją namawiam.
A to z jedzeniem ma po tatusiu.:tak:

Pozdrawiamy Was od Moni i od Nas:-)

Super, że dziewczyny tak się dogadały.

Chyba jestem nie w temacie :dry:

Kto w ciąży???:tak::tak::tak::tak:

Kaja będą 5-raczki:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry