reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeju dziewczyny ja dziś znow mam koncerty od rana o nocy nie wspomne:-:)-:)-( na noc az musialam dac nurofen w czopku ale nie wiem cos z tym czopkiem nie tak bo co ja go wlozylam to on zaraz sie wyslizgiwal i musialam go w pupci trzymac dopuki sie nie rozpuscil:baffled::baffled: kurcze z viburcolem takiego problemu nie mialam:baffled::baffled::baffled: wiec teraz rano Maly dostal panadol w syropku bo mi juz brakuje sily teraz spi ciekawe jak dlugo:-:)-:)-(dzioselka takie rozpalone bidulek moj kochany i cala noc z nami przespal w lozku co go odlozylam do lozeczka to ryk:-:)-( paskudne zabki:-:)-(

wszystko mnie wkurza nie mam jak sie ruszyc wszystko pochowane juz potykam sie o pudla szalu dostaje jezu bule do jutra:-:)-(

Mopku prosze napisz co z tymi faldkami na bioderkach i jak usg ??? pytalam sie ciebie wczoraj ale chyba przeoczylas moje pytanie:-:)-(

buziole kochane i dzien dobry;-)

My mamy dokladnie to samo,oprocz pudel:-D:-D

reklama

Nalepsiejsze życzonka dla solenizantów naszych najkochanszych: ślicznusich i pięknusich Juleczki i Lenkioraz mega przystojniazków Jarusia i Nikodemka :))) rosnijcie zdrowo łobuziaki mamusine -oczywście najwspanialesze:)
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
100 latek kochane dzieciaczki

Dzieńdoberek szybciutko sie witam bo pewnie znow czasu mało bedzie, dzis jeszcze na to usg smigam z Patuską, musze prywatnie bo z NFZ to termin na połowe wrzesnia :szok::szok: i za co te składki zdrowotne sciągają:confused: a w tym samym gabinecie odpłatnie mozna na 2 dzien zrobic:baffled: niech ich wszystkich ..........:wściekła/y:
powodzonka na USG:tak::tak::tak::tak:
Landryncia sie odezwala,ze wszystko ok,jedzie do rz w niedziele,malemu zabki dokuczaja ...Ale generalnie wszystko w porzo;-)
no w końcu, ładnie tak nas w niepewności trzymać:wściekła/y::-D

Dziendoberek kochane:-D:-D:-D:-D
u nas nocka w miarę dobrze, tylko ze moje dziecko obudziło się o 5 rano i zaczęło sobie gadać na cala chatę, dobrze ze po 30 min zmęczyła się i zasnęła:-D:tak:

H&M Shop Online

wlasnie przyszla sukienka ktora zamowilam ze dwa miesiace temu,taka zwyklachna zeby miec do latania na lato,ostatnia,ta dzinsowa...
i wyobrazcie sobie,postradalam zmysly i zamowilam ja na dzieciecym,na 164 rozmiar....
no i przyszla;-)
i jest na mnie za wielka:szok::baffled:

Dzień dobry :-)

Dziewczyny ja juz zyje w takim stresie teraz ze az mnie mdli :-( jutro rano jedziemy w koncu na ta wizyte do hematologa. Boze zeby nie wymyslil jakiegos raka czy cos:zawstydzona/y: Tak sie ostatnio stresowalam chyba przed pierwszym usg (po poronieniu).
Wiec trzymajcie kciuki mocccno!!

A poza tym ostatni posilek jaki dzis jadlam to obiad o godz. 15 i juz nic nie chce dzis jesc (nwet narazie glodna nie jestem) ale pewnie zglodnieje takze wspierajcie mnie;-)

Trzymam mocno kciuki i daj znać, jak wrócisz.

Sto lat dla Juleczki, Lenki, Jareczka i Nikodemka.

Mopku, powodzenia na USG.

H&M Shop Online

wlasnie przyszla sukienka ktora zamowilam ze dwa miesiace temu,taka zwyklachna zeby miec do latania na lato,ostatnia,ta dzinsowa...
i wyobrazcie sobie,postradalam zmysly i zamowilam ja na dzieciecym,na 164 rozmiar....
no i przyszla;-)

Sukienka fajniusia :tak:

Witam piatkowo
Nadrabiam póki co, sypnę kilka odpowiedzi i idę znów nadrabiac

nie wiem kiedy, gdzie i jak, bo jak pisałam wyżej to była wpadka małżeńska, bo ja to z tych bezpłodnych:-D:-D:-D:-D
Sliczna ta Wasza wpadka, a jaki ma uśmiech cudny

A ja mam w domu prawie szpital. G chory na ostre zapalenie gardła. Bierze końską dawkę antybiotyków, ale do pracy chodzi :angry: Bo bez niego ti by się chyba zawaliło... No i niestety Maly załapał cos od niego. Dziś wstaliśmy dopiro koło 10 i zaczął brzydko kaszleć, więc ja za telefon i do poradni. Okazało się, ze pani doktor przyjmuje do 11, a ja dzwoniłam o 10:46 będą jeszcze w piżamie, zresztą Młody też. Jeszcze nigdy nie miałam takiego tempa w szykowaniu się do wyjścia, ale zdążyłam-w poradni byłam o 10:55. Olek ma zaczerwienione gardło i wydzielinę z zatok spływającą po gardle. Całe szcęście, ze nie ma gorączki, bo chyba bym zwariowała sama w domu.

Do tego wszystkiego wkurzyłam się strasznie na mojego niemęża, bo już od kilku dni choruje, a do lekarza to go prawie szantażem zmusiłam :angry: Cały czas twierdził, ze jest zdrowy i nawet się Małym zajmował cały dzień, chociaż prosiłam go, żeby się do niego nie zbliżał. No i wczoraj okazało się, że to jakiś wirus i lekarz zabronił mu zbliżac się do dziecka :wściekła/y:
Współczuję choróbsk, ciągle cos sie koło Was pałęta. A szykowanie już sobie wyobrażam:-D, super to musiało wyglądac, sprint po domku
Ja też cierpiąca, gardło vcały czas mnie boli masakrycznie, ale już jest mała poprawa

WITAM!!
H&M Shop Online

no i przyszla;-)
kaja-
Zazdroszczę ci takiej figury.

Dzień dobry :-)

Trzymam mocno kciuki i daj znać, jak wrócisz.

Sto lat dla Juleczki, Lenki, Jareczka i Nikodemka.

Przyłączam się do życzeń!!! Wszystkiego najlepszego!! Rużo uśmiechu na co dzień!!

Ale mam dziś mnóstwo do roboty... A chciałabym upiec jeszcze ciasto drożdżowe z truskawkami. Mam nadzieję, że znajdę dziś na to czas... Nic - jak się nie uda -to jutro ostatecznie.
Buziaki!! Miłego dzionka!!

WITAM!!

kaja-

Przyłączam się do życzeń!!! Wszystkiego najlepszego!! Rużo uśmiechu na co dzień!!

Ale mam dziś mnóstwo do roboty... A chciałabym upiec jeszcze ciasto drożdżowe z truskawkami. Mam nadzieję, że znajdę dziś na to czas... Nic - jak się nie uda -to jutro ostatecznie.
Spoko,a ja jak nie wiem co zazdroszcze Wam,ze jestescie ponetne i kobiece........:tak:

reklama
Moge,odeslac i niech mi rozmiar mniejsza przysla:-D..
Tzn dlugosc ok,ale tu wszedzie wisi jak worek...
Gdzie moje ponetne ksztalty?????????buuuuuuuuuuuuuuuuuu:baffled::baffled:

ja tam bym nie narzekala...ale ciiiiii bo mamusia siedzi w krzakach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-)

WITAM!!

kaja-

ewelw na smierc sie glowilam kto ty jestes.....hahahahha fajny awatarek:-D:-D

Do góry