reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no to oglądamy książeczkę, a ja juz zdążyłam wszamać sernik i kawusię z bitą śmietaną?:-p
a ktoś tu jeszcze jest?

reklama
filipek ma 38,6:-:)-:)-( pediatra do 18 nie zdążę już:-:)-(

tygrysku spokojnie, spróbuj sama zbic. Moze sie naraze ale ja nie jestem zwolenniczka latania od razu do lekarza, ale z drugiej strony jutro sobota:-( Zdrówka wiez życze:tak:

beciaczek nie to nie ten lot my mielismy dwie godziny opóznienia ale sama podróz przez cały berlin autokarem zająła godzine. Współczuje jednak mamie no i tacie ze musiał tyle koczowac na lotnisku:angry:

A my tez regularnie chodzimy na basen:-p i co prawda chce miec dzidziusia ale wolalabym z mężem:-D:-D:-D

Zjadłysmy obiadek i zaliczylaysmy drugi spacerek, bo jakos tak nudno nam było:sorry2:

ale komedia, siedzę sobie na kocyku i z Wikim się bawię, no i chciałam sięgnąć na półkę po książeczkę, a że d...y mi się ruszyć nie chciało:-pno to tak na siedząco poszurałam do tej półki a Wiktora jedna ręką za sobą pociągnęłam, łooo matko tak mu się to spodobało, że aż piszczeć zaczął:-D:-D:-Dno to mamy nową zabawę

Moja ostatnio dostala ataku śmiechu jak zaczełam czytac jej bajeczke:tak: co ja słowo to ona w rechot:-D Ubaw mielismy po pachy:tak: A najbardziej rozsmiesza ja gdy mama szczeka:-D Zaczelam ostatnio zamykac okno jak sie wygłupiamy bo ludzie mogliby sobie pomyslec ze ktos nienormalny mieszka:-D

A ja tez serniczka i kawe szamam:-D

dobre nie?:-Da ja właśnie pół tej kawusi sobie wylałam, ale szczęśliwym trafem(nawet nie wiem jak to się stało)obok stał talerzyk i wszystko poszło na talerzyk, a na dywan tylko kapke(a dywan jasny), jakieś czary mary, że akurat kubek sie tak przekrzywił

Moja ostatnio dostala ataku śmiechu jak zaczełam czytac jej bajeczke:tak: co ja słowo to ona w rechot:-D Ubaw mielismy po pachy:tak: A najbardziej rozsmiesza ja gdy mama szczeka:-D Zaczelam ostatnio zamykac okno jak sie wygłupiamy bo ludzie mogliby sobie pomyslec ze ktos nienormalny mieszka:-D

:-D:-D:-Dto Wiki tak się śmieje, jak śpiewam Ogórka albo żabka mała,a od odgłosów to jest tata, bo mu to bezbłędnie wychodzi, wczoraj na przykład jak już prawie spaliśmy zaczął się ze mnie śmiać, że ja zamiast spać to gdacze jak kura:-D:-D:-Dno bo jak wraca z pracy to ja mu chcę całą wiązankę opowiedzieć, a że ja gaduła i szybko mówię no to mu zaraz takie genialne epitety do głowy przychodzą, no i godz 12 dziecko śpi, a on gdacze jak ta kura, ja myślałam, że sie posikam w to łóżko tak się śmiałam:-D:-D:-D

dobre nie?:-Da ja właśnie pół tej kawusi sobie wylałam, ale szczęśliwym trafem(nawet nie wiem jak to się stało)obok stał talerzyk i wszystko poszło na talerzyk, a na dywan tylko kapke(a dywan jasny), jakieś czary mary, że akurat kubek sie tak przekrzywił

:-D:-D:-Dto Wiki tak się śmieje, jak śpiewam Ogórka albo żabka mała,a od odgłosów to jest tata, bo mu to bezbłędnie wychodzi, wczoraj na przykład jak już prawie spaliśmy zaczął się ze mnie śmiać, że ja zamiast spać to gdacze jak kura:-D:-D:-Dno bo jak wraca z pracy to ja mu chcę całą wiązankę opowiedzieć, a że ja gaduła i szybko mówię no to mu zaraz takie genialne epitety do głowy przychodzą, no i godz 12 dziecko śpi, a on gdacze jak ta kura, ja myślałam, że sie posikam w to łóżko tak się śmiałam:-D:-D:-D

:-D:-D:-D a mój z tych samych powodów mówi do mnie że jestem...uwaga...STARA KLEMPA:-D:-D:-D sama sie z tego śmieje jak słyszę:-D

reklama
Do góry