Ale czemu fajnie?ma to jakies znaczenie??To fajnie ... mój nienawidzi na brzuszku![]()
reklama
Odmow gosci,zostan z nami;-)Ależ Wy produkujecie dzisiaj...A mnie ostatnio na wszystko brak czasu. I ciągle mamy gości... Wczoraj, dzisiaj, jutro my idziemy do znajomych, w niedzielę znowu goście u nas... Trochę się tego nagromadziło ostatnio![]()

Agacia82
Mami :)
Ja się np obawiam ze z małym coś nie tak. Nie chce lezec na brzuszku, jak go połoze na brzuchu to zaraz ryk i rozkraczony jak zaba ... a juz nie mówie o pozycji do raczkowania ... on nie wie co to znaczyAle czemu fajnie?ma to jakies znaczenie??

No to moja na odwrot,caly czas by ostatnio na brzuchu lezala i mostek jakis dziwny robi,na kolana,dupka do gory i do przodu...Ja się np obawiam ze z małym coś nie tak. Nie chce lezec na brzuszku, jak go połoze na brzuchu to zaraz ryk i rozkraczony jak zaba ... a juz nie mówie o pozycji do raczkowania ... on nie wie co to znaczy.
Odmow gosci,zostan z nami;-)![]()

mój też nie jest fanem brzuszka, ale ostatnio muszę przyznać, że nieźle mu wychodzi, nawet chwile sie pobawi, posięga po zabawkę, a w nocy z kolei bardzo mu się uwidziało spanie na boczku
Nadrobiłam...uffff...narzekam i narzekam dzisiaj

Aga u nas to samo z tymi skarpetkami

wściekała się dotąd az je sobie sama zdjęła

Agacia spokojnie, nie martw się na zapas...u nas Jula od kilku dni szaleje z przekręcaniem sie i lezy bardzo chętnie na brzuszku, u Was też pewnie tak będzie
ale wszystko w swoim czasie

Do skarpetek próbuję ja przyzwyczaic, dzisija nawet bawiła,a le jak zakładałam to znów ryk, ja nie wiem co jej ta biedroneczka zrobiła![]()
Aga u nas to samo z tymi skarpetkami

Ja się np obawiam ze z małym coś nie tak. Nie chce lezec na brzuszku, jak go połoze na brzuchu to zaraz ryk i rozkraczony jak zaba ... a juz nie mówie o pozycji do raczkowania ... on nie wie co to znaczy.
Agacia spokojnie, nie martw się na zapas...u nas Jula od kilku dni szaleje z przekręcaniem sie i lezy bardzo chętnie na brzuszku, u Was też pewnie tak będzie

Nawet w lozeczku,nie mozna jej zatrzymacNo to moja na odwrot,caly czas by ostatnio na brzuchu lezala i mostek jakis dziwny robi,na kolana,dupka do gory i do przodu...

Ale Agaciu,moja tez lezala jak zaba jeszcze niedawno...A pozniej doszla do tego podnoszenia na kolanach,lokciach i teraz smiga jak taran jakis,nie patrzac na to ze cos jej lezy lub stoi na przeszkodzie,to sie walnie w komode,to padnie z braku sil...dzisiaj wsadzila glowe pod kaloryfer

Agacia82
Mateuszek też tylko na boczku
mój też nie jest fanem brzuszka, ale ostatnio muszę przyznać, że nieźle mu wychodzi, nawet chwile sie pobawi, posięga po zabawkę, a w nocy z kolei bardzo mu się uwidziało spanie na boczku

reklama
Agacia82
Nawet w lozeczku,nie mozna jej zatrzymac
Ale Agaciu,moja tez lezala jak zaba jeszcze niedawno...A pozniej doszla do tego podnoszenia na kolanach,lokciach i teraz smiga jak taran jakis,nie patrzac na to ze cos jej lezy lub stoi na przeszkodzie,to sie walnie w komode,to padnie z braku sil...dzisiaj wsadzila glowe pod kaloryfer![]()

Mam nadzieję, że mój też dojdzie do takiego etapu