reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja to juz sie ciesze ze jestem w pierwszej osiemnastce:-D:-D

Ja Ci dam wypociny:angry::-D:-D
Tu jest jedna pani na 3 takich maluchow..I nie,nie boje sie,czego amm sie bac...
Bardziej sie boje ze to ja sobie nie bede radzic z tym rozstaniem:szok:

Dziendobry lasencje!!My juz po sniadanku,dziecko dokazuje,przed chwila wlazla pod szafke i nie wiedziala jak wyjsc...ale wyszla,sama,wypelzla..:tak:
No i mamy sobote,znow caly tydzien zlecial jak z bicza...
Czy ktos juz widzial Mopinke,ta w ciazy:-D:-D??
:no::no::no::no::no:widzialam, moze jeszcze z basenu nie wrocila:-D:-D:-D:-D

reklama
tak się dołączacie do tych życzeń moich dla Tygryska, dołączacie, a ja też mam imieninki, bo my tak samo na imię mamy. FOCH :dry::dry::dry:

witam i ja
ostatnio nawet nei mam czasu wlaczyc kompa tyle zalatwiania, biegania i wogole niech juz to sie skonczy i bedziemy wreszcie w polandi:-D:-D:-D

tak się dołączacie do tych życzeń moich dla Tygryska, dołączacie, a ja też mam imieninki, bo my tak samo na imię mamy. FOCH :dry::dry::dry:
wiesz co olcia ja tak pomyslalm ze ty tez mozesz miec, ale sprawdzialm na onecie ze to Olgi, a ja myslalam ze ty Ola jestes:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to juz sie poprawiam
Duzo miłości, zdrowka i szczescia zyczy synowa i tesciowa:-D:-D:-D:-D

a ja wiem ze masz imieninki , bo ty Olga :-D

Sto lat, sto lat niech zyje zyje nam ... !!!!!! :-D

wiesz co olcia ja tak pomyslalm ze ty tez mozesz miec, ale sprawdzialm na onecie ze to Olgi, a ja myslalam ze ty Ola jestes:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to juz sie poprawiam
Duzo miłości, zdrowka i szczescia zyczy synowa i tesciowa:-D:-D:-D:-D

hahahah, od razu lepiej :-D:-D

ale tak serio to żartowałam, obchodzę tylko urodzinki ;-);-), ale za życzonka i tak dziękuję :tak::tak:

reklama
Do góry