reklama
L
landryneczka_1982
Gość
Lilac, ale mój jak był młodszy to spał do 8-9, a tak wcześnie wstaje mniej więcej od 5 tygodnidla mnie 6 to stanowczo zbyt wcześnie na wstawanie
![]()
moj Alex tez sie przebudza jak tata wychodzi do pracy albo o 3 albo o 6 rano tak jak dzis tata da buziaczki i mowi "ze idzie do pracy a ty maly szkrabie spij jeszcze"maly sie pokreci, pokreci ja udaje ze spie i maly zasypia i tak spi do 9-10 poprostu nie wstaje z lozka i udaje ze spie

L
landryneczka_1982
Gość
oooo, i sama zostałam:-(
nie nie zostalas sama fajny ten kangurek

ja jestem i wcale nie uważam żeby był z Ciebie gapcio, jesteś mądrą kochającą mamusią więc kangurzyca jest jak najbardziej w porządku 
dobra, idę się zabrać za jakiś obiadek :-)
acha, dziewczyny, moje dziecko urodziło się z długimi czarnymi włoskami, później one się wytarły i zaczęły rosnąć nowe, takie jasne i ja codziennie nie mogę się napatrzeć na te jego włoski, co dzień jest ich więcej i więcej

acha, dziewczyny, moje dziecko urodziło się z długimi czarnymi włoskami, później one się wytarły i zaczęły rosnąć nowe, takie jasne i ja codziennie nie mogę się napatrzeć na te jego włoski, co dzień jest ich więcej i więcej

niedługo warkoczyki bedzie można pleśćja jestem i wcale nie uważam żeby był z Ciebie gapcio, jesteś mądrą kochającą mamusią więc kangurzyca jest jak najbardziej w porządku
acha, dziewczyny, moje dziecko urodziło się z długimi czarnymi włoskami, później one się wytarły i zaczęły rosnąć nowe, takie jasne i ja codziennie nie mogę się napatrzeć na te jego włoski, co dzień jest ich więcej i więcej![]()

A dlaczego ewelw nie chce mojego zaproszenia na nk przyjąć???:-(
Czym ja sobie nagrabiłam???:-(
No dobra to ja też ide.....
Ostatnia edycja:
L
landryneczka_1982
Gość
niedługo warkoczyki bedzie można pleść
A dlaczego ewelw nie chce mojego zaproszenia na nk przyjąć???:-(
Czym ja sobie nagrabiłam???:-(
No dobra to ja też ide.....
napisz jej meila ze jestes z bb to przyjmie pewnie cie nie poznala

a moje dziecię o 11 usnęło
nie wierze, mam nadzieję, że te 2 godz pośpi, bo ja mam tyle do roboty, sama nie wiem za co się brać, tak biegam w kółko i robię wszystko po trochu, a jeszcze kurcze dokumenty do auta muszę przygotować w razie czego jak do sprzedaży dojdzie, no bo mężuś oczywiście w pracy to kurka wszystko na mojej głowinie

dzwoneczka
Fanka BB :)
DZIEN DOBRY!!!
Nie nie nie. Napisze Ci na priva co i jak. Au - pair bardziej bym powiedziala z nazwy. Rzecz w tym, ze przywozisz sobie albo jakas mloda panne, albo starsza pania ktora chce sobie dorobic. Ja potrzebuje na caly dzien przez 5 dni w tygodniu + sprzatanie + gotowanie i place (...) a to dlatego, ze mieszka u mnie wiec automatycznie koszt utrzymania dochodzi, wyzywienie etc...
Pozniej dam Ci rzucic okiem na moja oferte
spojrzałam na net, niestety au pair robi za mało godzin, bo może max 25godz tygodniowo, za mało jak dla mnie,
no dobra ja uciekam też, dobranoc
Nie nie nie. Napisze Ci na priva co i jak. Au - pair bardziej bym powiedziala z nazwy. Rzecz w tym, ze przywozisz sobie albo jakas mloda panne, albo starsza pania ktora chce sobie dorobic. Ja potrzebuje na caly dzien przez 5 dni w tygodniu + sprzatanie + gotowanie i place (...) a to dlatego, ze mieszka u mnie wiec automatycznie koszt utrzymania dochodzi, wyzywienie etc...
Pozniej dam Ci rzucic okiem na moja oferte
dzwoneczka
Fanka BB :)
DZIEWCZYNY BECIACZEK I NATLKAA
Czy wy powaznie myslicie o tych Aupairkach? Bo ja mam okolo 20 kobiet chetnych, czesc odrzucilam bo na przyklad okres mi nie odpowiadal, albo stawka, abo podejscie etc. Ale jesli myslicie powaznie to moge czesc z nich przekierowac do Was. Tylko sie zastanowcie, bo nie chcialabym niepotrzebnego zamieszania.
Znalazlam je dajac ogloszenie na portal niania.pl i gratka.pl
Dajcie znac pls.
Czy wy powaznie myslicie o tych Aupairkach? Bo ja mam okolo 20 kobiet chetnych, czesc odrzucilam bo na przyklad okres mi nie odpowiadal, albo stawka, abo podejscie etc. Ale jesli myslicie powaznie to moge czesc z nich przekierowac do Was. Tylko sie zastanowcie, bo nie chcialabym niepotrzebnego zamieszania.
Znalazlam je dajac ogloszenie na portal niania.pl i gratka.pl
Dajcie znac pls.
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
ja jestem i wcale nie uważam żeby był z Ciebie gapcio, jesteś mądrą kochającą mamusią więc kangurzyca jest jak najbardziej w porządku
acha, dziewczyny, moje dziecko urodziło się z długimi czarnymi włoskami, później one się wytarły i zaczęły rosnąć nowe, takie jasne i ja codziennie nie mogę się napatrzeć na te jego włoski, co dzień jest ich więcej i więcej![]()
u nas tak samo...urodzil sie z czarna czupryna potem wygladal jak mnich bo mu sie powycieraly od gory a tylko na wysokosci uczy zistaly...a teraz mam sexi blondziaka na chacie