pyciolek87
Mama Alexa:*
ja jestem jeszcze czekam na mojego amo az z robola wroci
taniec brzuszka...jołłłl

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem jeszcze czekam na mojego amo az z robola wroci
taniec brzuszka...jołłłl![]()
Ja kupiłam używane za dwie stuwy ale jest super wypasione no i nowe kosztuje dwa razy tyle a to co ja mam nie ma praktycznie żadnych śladów użytkowania.dziewczyny mam pytanie sorki ze tutaj ale ile w polsce placiliscie za krzeselka do karmienia![]()
no i oczywiście żeby tradycji stało się zadośc to podpinam się pod życzonka KanusiWszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych 7 misiesięczniaków: pięknych Inanki iZosieńki oraz przystojniaka Jaśka ,![]()
zuch bobasy rośnijcie zdrowo....BUZIAKI:*
Mamuski wszystkim , których brzdace maja juz jakies ząbale ogromnie GRATULUJE..... no to chyba juz tylko my bezzebne zostałysmy.....z Mari.....
juz myslalam ze mi wyskoczysz ze oszalalam po co mi 2 krzeselka ale jade do polski na 2 miesiace i 5 dni i jakos musze karmic malego przecierz nie bedzie go babcia na kolanach trzymala a ja karmila![]()
wlasnie chce jakiekolwiek krzeselko co by sie tylko nie rozsypaloa jak kupie nowe to moze jeszcze posluzy jakiemus innemu dziecku...zawsze mozna komus oddac
![]()
A my wczoraj z Mamusią spędziłyśmy suuper popołudnieI nawet mi włoski umalowała a no i oczy też
;-)
![]()
i my sie podpinamyWszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych 7 misiesięczniaków: pięknych Inanki iZosieńki oraz przystojniaka Jaśka ,![]()
zuch bobasy rośnijcie zdrowo....BUZIAKI:*