reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja lece obejrzec jakies filmidlo bo mnie juz kregoslup boli od siedzenia przy kapie wyszlo sie z wprawy :-D

DOBRANOC KOLOROWYCH SNOW :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam wszystkich z rana.....:)

Napisze tylko (żeby nie przechwalić),ze moj dzieć znowu przespał od 9 do 6 rano i obudziła mnie swoim śpiewem w łożeczku.....niestety taki sen u Mari to jeszcze nie codzienność ,ale i tak taka mała rzecz a jak cieszy.....:tak::tak::tak:7 godzin snu pod rząd dla mamy :-)

U nas od rana słoneczko...i zapowiada się piekna pogoda...i dobrze czasik najwyższy.....:-)

Wsumie do nadrobienia nic nie mam....poszukac cosik dla Yoki musze;)

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych 7 misiesięczniaków: pięknych Inanki i Zosieńki oraz przystojniaka Jaśka , :biggrin2::tak::tak: :biggrin2::biggrin2:zuch bobasy rośnijcie zdrowo....BUZIAKI:*

Dzień dobry niedzielnie

dziewczyny mam pytanie sorki ze tutaj ale ile w polsce placiliscie za krzeselka do karmienia:confused:
Ja kupiłam używane za dwie stuwy ale jest super wypasione no i nowe kosztuje dwa razy tyle a to co ja mam nie ma praktycznie żadnych śladów użytkowania.
Landryneczko ale skoro to ma byc tylko takie na chwilę krzesełko to może pomyśl o takich nadstawianych na normalne krzesło
THERMOBABY KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABYTOP OD SS (678120139) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA RAINFOREST @@ (682466800) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER KRZESEŁKO TURYSTYCZNE KARMIENIA SAFETY 1st (684245713) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie taką antylopę z Ikei
KRZESEŁKO DO KARMIENIA Z ZABEZPIECZENIEM IKEA (661941334) - Aukcje internetowe Allegro

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych 7 misiesięczniaków: pięknych Inanki iZosieńki oraz przystojniaka Jaśka , :biggrin2::tak::tak: :biggrin2::biggrin2:zuch bobasy rośnijcie zdrowo....BUZIAKI:*
no i oczywiście żeby tradycji stało się zadośc to podpinam się pod życzonka Kanusi:tak:

A my wczoraj z Mamusią spędziłyśmy suuper popołudnie:tak: I nawet mi włoski umalowała a no i oczy też:-p;-):tak:

Witam z ranka :-)

Spóźnione życzonka dla świętujących wczoraj-tygryska i Ollcii :-)

Mamuski wszystkim , których brzdace maja juz jakies ząbale ogromnie GRATULUJE..... no to chyba juz tylko my bezzebne zostałysmy.....z Mari.....

Nie tylko Wy, u nas też brak zębolków...

juz myslalam ze mi wyskoczysz ze oszalalam po co mi 2 krzeselka ale jade do polski na 2 miesiace i 5 dni i jakos musze karmic malego przecierz nie bedzie go babcia na kolanach trzymala a ja karmila:-D:-D
wlasnie chce jakiekolwiek krzeselko co by sie tylko nie rozsypalo:-D:-D a jak kupie nowe to moze jeszcze posluzy jakiemus innemu dziecku...zawsze mozna komus oddac:zawstydzona/y:

landryneczko, ja zawsze karmię Małego jak do kogoś idziemy w foteliku samochodowym :-) A tak przy okazji-jak będziesz w Polsce, to odezwij się do mnie (numer masz w liście kontaktów-wiesz gdzie...), bo ja będę w sierpniu w Kielcach i mogłybyśmy się spotkać :-)

A co do spotkanka z tygryskiem, nikado i mam nadzieje z lilac :-) to może umówimy się na jiś spacerek 18 lub 19. Tylko jeśli 18, to po południu :-)

100 latek dla Inanki, Zosi i Jasia. Buziaczki Maluszki.

witam niedzielnie
Alus wlasnie dostal 2 ogromne paczki z kaszkami,owocami w sloiczkach pampersami akurat mi sie przydadza takie saszetki na dzisiejszy wyjazd jakby wiedzieli ze wyjezdzam :-D:-Dno i pelno reklam bedzie mial co targac w pociagu:-D
nie spodziewalam sie dostac cokolwiek od firm z ktorych kupuje dla malego rzeczy a tu taka niespodzianka tylko kupon wypelnilam i po 2 tyodniach wyslali wszytkiego probki:-D:-D a Alusiowi najbardziej sie podobalo opakowanie takie kolorowe:-D:-D
a ja oczywiscie kawka i bb nadrabiam nic mi sie nie chce dzis nie wiem jak...
czy wasze dzieci tez tak przerazliwie placza jak im sie zabierze cos... np kartke ktora drze:confused: ja malemu hccialam teraz tylko otworzyc pudelko i rykkk taki ze szok :szok::szok:

reklama
Do góry