reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

yyyyyyyyyy to na chrzest trzeba miec jakies krzyzyki i medaliki do swiecenia?????????:szok::szok::szok: ja myslalam ze tylko szatka i swieca jesli chodzi o asortyment:confused::confused::confused:

reklama
yyyyyyyyyy to na chrzest trzeba miec jakies krzyzyki i medaliki do swiecenia?????????:szok::szok::szok: ja myslalam ze tylko szatka i swieca jesli chodzi o asortyment:confused::confused::confused:
Nie ma przymusu, to chodzi o pamiąyki, np. jeśli ktoś da Małemu w prezencie medalik czy jakąś inną pamiątkę, to można to poświęcić

Mamusia, ale Ci dobrze, morze, góry, rodzinka, znajomi, super, szkoda tylko że to co dobre tak szybko się kończy, ale są też plusy, wróćisz do domku i będziesz miała więcej czasu na bb

Ostatnia edycja:
Hej Lachy,
wpadłam się przywitać, bo dopiero wrócilysmy od mojej mamy, no i chciałam wam się pochwalić,że przebiłam Bianusi uszka:-):-):-)
aaaa i jeszcze jedno ,że Bianeczka jest free i czekamy na amanta:-D:-D:-D;-) zajrzę do was jak ogarnę się i wykąpię lalkę , papaty

dziękujemy wszystkim za miłe słówka, dodajecie mi wiary w lepsze jutro kochane

My tez nie mielismy zadnych pamiatek do swiecenia:dry:

Kankiya super ze przebilyscie uszka. Wstaw jakies zdjecia Bianeczki a tak w ogole to czy ja Cie mam na nk:confused:

Nie ma przymusu, to chodzi o pamiąyki, np. jeśli ktoś da Małemu w prezencie medalik czy jakąś inną pamiątkę, to można to poświęcić

Mamusia, ale Ci dobrze, morze, góry, rodzinka, znajomi, super, szkoda tylko że to co dobre tak szybko się kończy, ale są też plusy, wróćisz do domku i będziesz miała więcej czasu na bb

mysmy mielie tylko sztake i swiece:tak:

dziekuje kochane :tak::tak: ale mam stresa przed tymi chrzcinami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej Lachy,
wpadłam się przywitać, bo dopiero wrócilysmy od mojej mamy, no i chciałam wam się pochwalić,że przebiłam Bianusi uszka:-):-):-)
aaaa i jeszcze jedno ,że Bianeczka jest free i czekamy na amanta:-D:-D:-D;-) zajrzę do was jak ogarnę się i wykąpię lalkę , papaty

dziękujemy wszystkim za miłe słówka, dodajecie mi wiary w lepsze jutro kochane

hmmmmm to moze Filipek by sie uśmiechnął do Bianeczki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::-p:-p:-p:-p

Dziewczyny wiecie co od jakiegos czasu jak wyjmuje pranie z pralki to ma mega plamy ciemne. Niewiem od czego to moze farbowac bo juz naprawde wszystko sprawdzalam. Napewno nie od jakiegos ubrania bo juz uwazam jak moge. Moja kolezanka ma to samo. Moze ktoras z Was tak miala i wie co to moze byc:confused:

Dziewczyny wiecie co od jakiegos czasu jak wyjmuje pranie z pralki to ma mega plamy ciemne. Niewiem od czego to moze farbowac bo juz naprawde wszystko sprawdzalam. Napewno nie od jakiegos ubrania bo juz uwazam jak moge. Moja kolezanka ma to samo. Moze ktoras z Was tak miala i wie co to moze byc:confused:

moja bratowa ma to samo...ale to wina pralki...nie wiem jaka firma ale maja taka co pranie wrzuca sie od gory...
i nie wiem szczezrze jak sobie ztym poradzili...na poczatku bylo ok a potem miala ciuchy w plamach:confused:

reklama

moja bratowa ma to samo...ale to wina pralki...nie wiem jaka firma ale maja taka co pranie wrzuca sie od gory...
i nie wiem szczezrze jak sobie ztym poradzili...na poczatku bylo ok a potem miala ciuchy w plamach:confused:
hmmmmmmm ja mialam tak tylko raz i na jednej rzeczy, na kocu takim jasniutkim wyskoczyly mi po praniu takie place ciemne i nie wiedzialam o co chodzi :confused: nie wiem czy to od pralki gdyz to tylko jeden taki przypadek podejrzewam ze musialam lezac na kocu wytrzec przypadkiem tusz do rzes i moze w trakcie prania te plamki od tuszu sie tak jakos powiekszyly:confused::confused::confused: nie wiem a moze faktycznie to pralka??? tylko dlaczego mi koc tylko tak potraktowała????:confused:

Do góry