reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a i dla mojego kochanego Zięciunia :
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, z życia samych przyjemności. Każdy dzień niech lepszym będzie, a słoneczko gości wszędzie.
dla najukochańszego pod słońcem Filipka z okazji urodzinek życzy Bianusia z mamunią:-):-):-)

reklama
a i dla mojego kochanego Zięciunia :
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, z życia samych przyjemności. Każdy dzień niech lepszym będzie, a słoneczko gości wszędzie.
dla najukochańszego pod słońcem Filipka z okazji urodzinek życzy Bianusia z mamunią:-):-):-)
ojej ojej jak tylko Fifi sie przebudzi przekaże zyczonka od narzeczonej i teściowki heheh:-D:-D:-D:-D ( juz biedak myślał że jego caryca o nim zapomniała i tak płakunsiał bidulek przed pójściem spać :-p:-p:oo2::oo2::oo::oo::oo::oo::unsure::unsure::unsure::eek::eek::eek::eek:) ale w jego skromnym imieniu dziekuje ja Tygryskowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a was gdzie wywiało:szok::szok::szok::szok: ja tu czekam z drinem w ręku:-D:-D i piszę znowu sama ze sobą:-:)-(kurcze nie karmię piersią od trzech dni i codziennie coś chleję jakbym conajmniej chciała nadrobić 18 mies abstynencji:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak tak dalej pójdzie to może się to żle dla mnie skończyć:-D:-D

ojej ojej jak tylko Fifi sie przebudzi przekaże zyczonka od narzeczonej i teściowki heheh:-D:-D:-D:-D ( juz biedak myślał że jego caryca o nim zapomniała i tak płakunsiał bidulek przed pójściem spać :-p:-p:oo2::oo2::oo::oo::oo::oo::unsure::unsure::unsure::eek::eek::eek::eek:) ale w jego skromnym imieniu dziekuje ja Tygryskowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Caryca pamietała cały dzień tylko mamuśka nie miała czasu się odezwać na BB:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mój księciunio identycznie usypia!!:-D:-D:-D:-Di w samym rogu łóżeczka jeszcze hehe:-D:-D:-D:-D:-D

no kochana ale bryka:szok::szok::szok: czekam jutro na relacje z rejonów hehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dlatego kupilismy ja tutaj...:tak:
okize...damy foty:-p

a was gdzie wywiało:szok::szok::szok::szok: ja tu czekam z drinem w ręku:-D:-D i piszę znowu sama ze sobą:-:)-(kurcze nie karmię piersią od trzech dni i codziennie coś chleję jakbym conajmniej chciała nadrobić 18 mies abstynencji:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak tak dalej pójdzie to może się to żle dla mnie skończyć:-D:-D
hihihii.ja tak mam na weekend:-D:-D

Babeczki dziendoberek i dobranoc od razu
Buziaczki dla Filipka cmok cmok :tak::tak::tak:
Kanus chrzcinki niezapomniane beda to najwazniejsze :-D:-D
Pyciołek bryka super cool, Alex bedzie teraz Laseczki zarywał ze ho ho ;-)
Co do zasypiania to zazdroszcze skutecznosci działania bo Pati sie ostatnio "zepsuła" i w wielkich bolesciach ,z godzinke na biede, trwa zasypianie:sorry2::no:

Olu nie dołuj się bo Młodemu nic nie będzie skoro tak szybko zasnął.
Dacie radę.

A moja Pannica usypia teraz na brzuchu z dupką w górze i tak mi się śmiać chce:-D

Życzę Wam Miłej Nocki.

Cyprysiowa , Yoka co u Was??

wlasnie przeczytalam twojego posta i mi sie przypomnialo ze mialam was zapytac czy to normalne jak dziecko spi na brzuszku:confused: bo ja niby mam ta poduszeczke dla niego taka specjalna ale jednak jak go widze ze spi na brzuszku to go przekrecam:tak: i nieraz mi sie skubany wybudzi...
a co do spania dzwonilam dzis do pediatry naszego i powiedziala zeby sie nie przejmowac jak maly tyle sypia poprostu teraz jest taki okres ze wszytkich sen lapie przesilenie jesienne Alka dopadlo... nie bylam dzis u pediatry bo deszcz lal ze szok zabami rzucalo :szok:
no i kawy nie mialam caly dzien:-( bo moj pojechal na poszukiwanie nowej kafereki bo stara w sobote wyobrazcie sobie ze mi wybuchla normanie cala kuchnia w kawie :crazy: myslalam ze oszaleje ale szczescie w nieszczesciu ze Alusiowi sie nic nie stalo bo siedzial sobie w krzesleku i sie bawil na krzeselku byly kropeczki ale na nim nic... na szczescir

Oooo nie karmisz? Sama postanowiłąś czy mała odrzuciła?...hmmm ja tez chyba już musiałabym przestac:(
Aaaa i jak to zrobiłas????

reklama

ja też chce, kocham karmić piersią ale mała coraz większa, coraz więcej zębów:no:, tylko jak to zrobić jak ona bez cyca nie umie żyć:no:, tak mi się marzy drink:zawstydzona/y:, czekam jak sama odrzuci cyca - i chyba się nie doczekam:no:

Do góry