• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama

ekstra poprostu nie moge ze smiechu przyzwyczaili dziecko to teraz maja ale zeby az do tego stopnia:szok:

marzycielko super ze pierwszy dzien w pracy udany :tak:

ja zaliczylam jeszcze male zakupy poszlam malemu po nowy talezyk wlasciwie a skonczylo sie na paru jeszcze innych:-D i weszlam do super marketu na szybciutkie zakupy tzn takie milam plany ale takie zamieszanie ze szok i troche sie przedluzyly:sorry:

Witam ponownie popołudniowo:tak:Uszka i pierogi juz ulepione o obgotowane:tak:teraz czekam tylko aż wystygną i sru do zamrażarki:-) Bigos taż już prawie ugotowany tak więc plan na dzisiaj wykonany:tak::happy:
my jednak poszlismy sobie do ogrodu bo juz jest -7 maly po sniezku sobie chodzil zadowoliny:tak:
Ja też miałam wyjśc z dziewczynami ale tak strasznie sypało że zrezygnowałyśmy:no:

Tygrysku u Ciebie to taki zwyczaj, że na święta jest bigos? bo u mnie nie ma i się zastanawiam, każdy region to coś innego :happy:.

Zrobiłam porządki, ale ciągle coś się znów brudzi :eek: w dodatku popsuł się kran w kuchni i muszę czekać na męża aż wróci z pracy, więc naczynia czekają brudne.Ostatnio zauważyłam, że nasze mieszkanie powoli zamienia się w bawialnię, ale cóż przynajmniej życie dookoła jest kolorowe :-D.
Zanplo mój dom już dawno zamienił się w salę zabaw i praktycznie wszędzie są jakieś zabawki:tak::-D
Co do bigosu to u nas prawie w każdym domu na święta jest obowiązkowy. Ja się zazwyczaj wyłamuję i na Boże Narodzenie robię flaki a na Wielkanoc bigos ale w tym roku mi się zachciało i tego i tego:-p:tak:

Wróciłam z pracy po 14.
Bardzo jestem zadwolona z tego dnia bo udało mi się zdobyć pierwszą umowę:tak:
Teraz ide do pracy po Świętach i wtedy podpisuje umowę .
Marzycielko super że udało Ci się z pracą:tak:

A tak wogóle to rozwaliłam dzisiaj maszynkę :zawstydzona/y:i teraz mam zonka czym jutro mięso na pasztet mielic:eek::sorry:

Witamy kochane i my to znaczy ja,bo Mari padała....:tak::tak::tak:

Słuchajcie imprezka się udała na maksa....było super...Mariczka robiła furorę...niestety nie chciała mieć na główce pięknej opaseczki....poza tym zamiast zdmuchiwac swieczkę, wsadzała paluszki w torcik....naśmialiśmy sie jak nic.....No i radość z jaka zjadała kawałeczek torcika,albo inaczej wyciskała go z paluszków niezapomniana....:-D:-D:-D jednym słowem przeżyłyśmy i było rewelacyjnie.....

Zaraz nadrobię co i jak tutaj się działo, a tymczasem zapraszam :elvis: do tańca:p:-p:-p
:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Wszystkiego najlepszego dla
dzisiejszych solenizantów

słodziuchnego Bartusia i Majeczki...:*

su01101450102qv1.gif
su01101460101uz8.gif

1000-ce buziaczków
do Cioteczki i Mariczki:*

No, świąteczne porządki z grubsza zakończone :-) Ufffff
Zapominajko - ale się uśmiałam z tego filmiku, rewelacja:-D:-D:-D
Kana - super, że imprezka taka udana!
Marzycielko - gratuluję udanego dnia. A co to za praca, bo nie doczytałam :zawstydzona/y:

Bartusiu - WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA CIEBIE!!!

Wszystkiego naj, naj dla Bartusia i Majeczki, badźcie grzeczne, zdrowe i śliczne nasze roczniaczki kochane

I my podpinamy sie pod życzonka

Dziękujemy wszystkim za życzenia i również życzymy Bartusiowi i weekendowym roczniaczkom wszystkiego naj naj naj.

podpisuje się :-)

su01101450102qv1.gif
su01101460101uz8.gif

1000-ce buziaczków

dziękujemy ślicznie :tak::tak::tak::tak:

oraz życzymy wszystkiego najlepszego ślicznotce Majeczce :tak::tak:

Tygrysku u Ciebie to taki zwyczaj, że na święta jest bigos? bo u mnie nie ma i się zastanawiam, każdy region to coś innego :happy:.

U nas tez jhest a mieszkam w Lubelskim:tak::tak::tak:

Super....

Witamy kochane i my to znaczy ja,bo Mari padała....:tak::tak::tak:

Słuchajcie imprezka się udała na maksa....było super...Mariczka robiła furorę...niestety nie chciała mieć na główce pięknej opaseczki....poza tym zamiast zdmuchiwac swieczkę, wsadzała paluszki w torcik....naśmialiśmy sie jak nic.....No i radość z jaka zjadała kawałeczek torcika,albo inaczej wyciskała go z paluszków niezapomniana....:-D:-D:-D jednym słowem przeżyłyśmy i było rewelacyjnie.....

Zaraz nadrobię co i jak tutaj się działo, a tymczasem zapraszam :elvis: do tańca:p:-p:-p

su01101450102qv1.gif
su01101460101uz8.gif

1000-ce buziaczków

Kaneczko widziałam fotki...super...nic dziwnego że wszysyc mała zachwyceni...bo tak szczerze to jak nią mozna nie byc zachwyconym jeszcze taka kreacja, no bomba....

A napisala do mnie Kaja smska, sa już w Polsce...reszte cytuję bo cieżko mi swoimi słowami napisac Was co u niej:-D:-D:-D:-D"od rana jestesmy w Pl,wszystko gucio,mala wariuje,wlasnie wracamy od znajomych i padla mi w samochodzie z tych emocji..Pozdrow nasze wspolniczki"

Ja powolutku szykuję się do jutrzejszego wyjazdu do spa, szczerze to nie wiem co mam tam zabrac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

postaram sie jeszcze do Was zajrzec, na razie idę prasowac
a035.gif

Nie będę ukrywać ... PIERWSZA !!! :-D:-D

Nocka luzik, młody poszedł spać ok. 22 i odziwo wogóle nie ruszył kaszki przed snem :szok::szok::no::no:, i spał do 6 bo obudził go kupsztalek :zawstydzona/y:, a teraz dobiera się do choinki :crazy::szok:

Wczoraj G kupił prawdziwą prawie 2 metrową, ale mi się wcale nie podoba :zawstydzona/y::-(:no::no::crazy:, jest strasznie "rzadka" i gałązki są strasznie cienkie :wściekła/y:, że jak powiesiłam bombki to się od razu uginały :szok::-(:wściekła/y::wściekła/y:, jestem wściekła, że takie badziewie kupił (a on, że i tak najładniejszą wybrał :szok::szok::eek:), bo w zeszłym roku mieliśmy dużooo ładniejszą taką masywną i gęstą :-(

Pozdrowienia dla Kajusi :tak::tak:;-)

I zapomniane wczorajsze Sto lat dla solenizantów :zawstydzona/y::zawstydzona/y: dużo zdrówka i radości :tak::-), życzy ciocia edee i Alanek ;-)

reklama
:zawstydzona/y:, a teraz dobiera się do choinki :crazy::szok:

Wczoraj G kupił prawdziwą prawie 2 metrową, ale mi się wcale nie podoba :zawstydzona/y::-(:no::no::crazy:, jest strasznie "rzadka" i gałązki są strasznie cienkie :wściekła/y:, że jak powiesiłam bombki to się od razu uginały :szok::-(:wściekła/y::wściekła/y:, jestem wściekła, że takie badziewie kupił (a on, że i tak najładniejszą wybrał :szok::szok::eek:), bo w zeszłym roku mieliśmy dużooo ładniejszą taką masywną i gęstą :-(
hhihhhihi dlatego ja nie ufając w gust mojego wolałam z nim pojechać po choinkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p a Fifi jestem zszokowana gdyż może z dwa razy podchodził do choinki i łapał za ozdobę ale jak mu przetłumaczyłam że nie wolno to teraz przechodzi obok niej obojętnie:szok::-D

Witam dziewczynki z rana:tak: oczywiście z kawką:tak:
Madziu zazdroszczę tego wypadu do spa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-pja też chcę!!!!!!!!:sorry::sorry:
Zanplo u nas jakoś tak się utarło że w święta robi się bigosik:tak: a jestem z centralnej Polski:tak:
a dziś dalsze przygotowania :sorry: w planach farsz do uszek i pierogów i kapusta z grochem:-p jutro ciasta :-p i sałatki:-p....coraz bliżej święta ...coraz bliżej świeta....:-D

Edzia daj foto choinki:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry