reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kiedy spodziewamy się wieści od Pyciolka?

Ja bym chciała Igorka do żłobka dać. Miałby trochę kontaktu z rówieśnikami.

No własnie wiesz...teraz jej cieżko bedzie się chyba odezwać jak Alex nawet wstawać nie może:(
Co do żłobka....to ja chyba tez bym chciała Zuzie chociaż na kilka godzin zaprowadzać do takiego jakby prywatnego żłobka ktory jest dosłownie 5 min drogi od nas : Tosia - Centrum Opieki Nad Dzieckiem - Strona Gł , ale to chyba tak po wakacjach:)

Ja wczoraj poszłam z koleżanką na kawę wieczorem i skończyło się na kilku drinkach i wróciłam do domu przed pierwszą w nocy i taka trochę jestem półprzytomna:)

Zuzce chyba "odpukać" minął ten katar....ale następny ząbek dzis w nocy sie na maksa wyrzynał....

reklama
Witajcie u nas nocka o niebo lepsza od ostatnich..Julcia jeszcze spi a ja buszuję po necie:-D:-D:-D

Agatkas super ten żłobek:tak::tak::tak:

Ma ktos polski numer do Pyciolka....napisalabym jej smska ale mam tylko ten zgraniczny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ciekawe co u nich, jak mój zięciunio??:confused::confused::confused:

Witajcie u nas nocka o niebo lepsza od ostatnich..Julcia jeszcze spi a ja buszuję po necie:-D:-D:-D

Agatkas super ten żłobek:tak::tak::tak:

Ma ktos polski numer do Pyciolka....napisalabym jej smska ale mam tylko ten zgraniczny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ciekawe co u nich, jak mój zięciunio??:confused::confused::confused:

No właśnie nie ma jej polskiego numeru...na gg się odezwałam, ale w sumie jakby juz usiadła na gg to i na bb by weszła:)

Agacia Jula śpi w dzień bardzo róznie raz 30 minuta a raz 2,5 godzinki :tak::tak::tak::tak:

Zapominajka a nie boisz się tych wszystkich choróbsk???moja koleżanka oddała małą do żłobka i jak na razie non stop jest na zwolnieniu bo mała tak choruje...łapie wszystko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ciekawe jak Alex i Pyciołek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U mnie nie ma żłobka. Są tylko przedszkola. A dla rocznego dziecka, gdybym chciała wrócić do pracy to tylko niania. Zajęcia dla roczniaków w przedszkolu to po 1h tygodniowo i z rodzicami...
Ale próbuję troszkę teściową zaangażować. Może coś się wykluje.

No własnie wiesz...teraz jej cieżko bedzie się chyba odezwać jak Alex nawet wstawać nie może:(
Co do żłobka....to ja chyba tez bym chciała Zuzie chociaż na kilka godzin zaprowadzać do takiego jakby prywatnego żłobka ktory jest dosłownie 5 min drogi od nas : Tosia - Centrum Opieki Nad Dzieckiem - Strona Gł , ale to chyba tak po wakacjach:)

Ja wczoraj poszłam z koleżanką na kawę wieczorem i skończyło się na kilku drinkach i wróciłam do domu przed pierwszą w nocy i taka trochę jestem półprzytomna:)

Zuzce chyba "odpukać" minął ten katar....ale następny ząbek dzis w nocy sie na maksa wyrzynał....

Agatkas grunt, że się rozerwałaś.

Witam się;
młody mi właśnie zasnął, aż w szoku jestem. Pewnie o 18 będzie chciał już dobranoc nam powiedzieć...

Agacia u nas też cudne, ale zimno, więc chyba z tym kaszlącym delikwentem się jeszcze nie odważę. Tym bardziej, że chciałam bez wózka...

dZIEWCZYNKI CZY KTÓRAŚ MÓWIŁA COS O TYM ŻE JEJ DZIECKO STAWIA JEDNĄ STÓPKĘ DO ZEWNĄTRZ?????
jEŚLI TAK TO PROSZĘ SIĘ UJAWNIĆ:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D I POWIEDZIEĆ AGATCE CZY BYLA JUŻ WIZYTA U ORTOPEDY I CO POWIEDZIAŁ????

reklama
Pyciolku mam nadzieję,że u was wszystko w porządeczku,odezwij się jak tylko będziesz miała taką możliwość !!!

U nas jak narazie 2 stopnie na plusie ale wcześnie rano troche sniegiem posypało,strasznie się ciągnie w tym roku ta zima buu
Jutro wracam do pracy po 10-dnioym L4 i zaczęły i się 11 mam nadzieję,że wytrzymam,no a Emilka jutro do dziadków jedzie i dopiero w niedziele ją zobaczę. Bardzo się cieszę,że mam pracę ale z drugiej strony te kilku dniowe rozstania z małą są okropne ....

Do góry