reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej hej
Madziu u nas tez sliczna pogoda:) mam nadziejej ze z ta niedziela sie nie sprawdzi.......

Zanplo ja zawsze dodatkowy komplet na przebranie zostawiam w szafce filipka w razie godz W hahhha na poczatku czesto byl przebierany a to jak mowisz jedzonko czy piciu przy sdamodzielnym jedzeniu gdzies skapło a to podczas prac plastycznych sie gdzies pobrudził ...teraz jakos mniej tego brudzenia juz jest:)

chodzicie juz tzn czy wasze pociechy chodza w krotkich gaciach??? zalozylam dzis mojemy dzieciowi krotkie spodenki na sale a maja wyjsc na dwor dzis pobiegac i tak mysle czy nie bedzie mu za zimno???chyba ze panie go przebiora w dlugie hmmm ale chyba nie przebieraja bo z pokoju maja od razu wyjscie na taras i podworko.......

Vive trzymam kciuki za Olusia!!!!!

reklama
aaaaaaaa zapomnialam napisac ze rano poszlismy na badanie krewki i moje dziecko bylo taie dzielne nawet nie pisnal tylkko z zainteresowaniem siw przygladal co pani robi:_) w nagrode dostal az 3 naklejki dzielnego pacjenta:)

Witajcie...ale pięknie u nas...u Was tez tak ładnie???trzeba korzystać bo podobno "zimna Zośka" nam nie podaruje, w niedzielę ma być 15 stopni...NIE, JA NIE CHCĘ!!!!!!!planowałam opalanie na działce
sorry2.gif
sorry2.gif
sorry2.gif

Vive mocno trzymamy kciuki że Olus dostał się....a będe przyjmować z listy rezerwowej w kolejności alfabetycznej??

Podobno tak-tak mi powiedzieli w przedszkolu :-(

hej hej
Madziu u nas tez sliczna pogoda:) mam nadziejej ze z ta niedziela sie nie sprawdzi.......

Zanplo ja zawsze dodatkowy komplet na przebranie zostawiam w szafce filipka w razie godz W hahhha na poczatku czesto byl przebierany a to jak mowisz jedzonko czy piciu przy sdamodzielnym jedzeniu gdzies skapło a to podczas prac plastycznych sie gdzies pobrudził ...teraz jakos mniej tego brudzenia juz jest:)

chodzicie juz tzn czy wasze pociechy chodza w krotkich gaciach??? zalozylam dzis mojemy dzieciowi krotkie spodenki na sale a maja wyjsc na dwor dzis pobiegac i tak mysle czy nie bedzie mu za zimno???chyba ze panie go przebiora w dlugie hmmm ale chyba nie przebieraja bo z pokoju maja od razu wyjscie na taras i podworko.......

Vive trzymam kciuki za Olusia!!!!!

Olek już biega w krótkich od kilku dni :-)

aaaaaaaa zapomnialam napisac ze rano poszlismy na badanie krewki i moje dziecko bylo taie dzielne nawet nie pisnal tylkko z zainteresowaniem siw przygladal co pani robi:_) w nagrode dostal az 3 naklejki dzielnego pacjenta:)

Buziaki dla dzielnego Filipka :*

Załamałam się....Moje dziecko przybrało w 5 tygodni tylko 400 g. Narazie dostał lek na ból brzuszka, bo drze się przy każdym karmieniu. Kupilam też Bebilon pepti i muszę zacząć go dokarmiac. Przykro mi strasznie, bo chciałam go karmic piersią przynajmniej pół roku (Olka karmiłam prawie 11 miesięcy) :-(

My tez dzis po pobraniu krewki. Balam sie chyba bardziej od Hani bo ona nawet nie zapisnela:tak: Jestem pozytywnie zaskoczona....bardzo mila pielegniarka, pieknie wymalowany pokoik, mase zabawek...Pani znieczulila miejsce nakłucia sprayem i szybko pobrala krew:tak: No i oczywiscie naklejka dla bohaterki:-D
A krew pobieraja tu z żyły nie z paluszka:no:

vive wiem co czujesz ja tez byłam zawiedziona i zła ze musze dokarmiac Hanie sztucznym. Teraz karmie piersią, ale Zuzia nie przybiera rewelacyjnie...na nastepnym wazeniu okaze sie co dalej...:zawstydzona/y::-(

Madzienka zazdroszcze urlopu:-)

Marzycielko i co z Oli? My wczoraj tez mielismy niespodziewany stan podgoraczkowy i tez nie wiemy skąd...:-(

Aha...GRATULACJE DLA KOLEJNYCH PRZEDSZKOLAKÓW:-):-):-)

gratulacje dla dzielnej Hani:)
Vive a wam zycze zeby te problemy brzuszkowe minely.

Filipek juz spi wiec nastala bloga cisza:)
jest tak pieknie na dworze:)

dzis podpisalam juz umowe w przedszkolu wiec oficjalnie jestesmy przedszkolakiem:)

reklama
anoli-dzielna dziewczynka z Hani-ja już się boję, co to będzie, jak przyjdzie nam zaszczepić Olka na ospę. Krwi nie miał jeszcze pobieranej.

Tygrysku, w takim razie pogratuluj przedszkolaczkowi od cioci (a jeszcze tak niedawno tarzali się na trawce w parku a tu juz przedszkolaki :-))

Mój Maks wypił właśnie 50 ml mleczka, troszkę piersi i zasnął w łóżeczku w ciągu 30 sekund (dobrze, że chociaż z tym nie ma problemu...)

Do góry