reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

przypomnialo mi sie jeszcze jedno
zawsze mam z tym problem ;/ wiem ze chyba kankija poruszala ten problem. jak z tymi butami zimowymi robicie?? o ile cm wieksze kupujecie????
wczoraj bylam w sklepie i juz prawie osiwialam patrzylam na takie 1 cm wieksze ale nie wiem czy starcza na zime?? to samo mialam w tamtym roku i w koncu nie pamietam jakie kupilamn;/

reklama
Witajcie z domu...zostawiłam Julę na wszelki wypadek żeby wydobrzała do sobotniej spartakiady motylków, na 14 idziemy do pediatry i zobaczymy co nam powie
yes2.gif

ja już poodkurzałam i myślę co naszykować na obiadek bo mężowy wraca
p.gif
p.gif
p.gif

Tygrysku
zdróweczka do Fifiegoco do butów ja w tamtym roku kupilam dwie pary mniejsze i wieksze i te wieksze nie uzywane stoja.....ale na ten rok za male...

a bede upierdliwa :)
Madziu te mniejsze i wieksze ile luzu maja??
ps a gdziez to mezowy byl ze wraca??:)hahhaha

boshe ale mialam sen ostatnio o Tobie i Twoim mezu............................

Ja kupiłam w tym roku numer większe, tak jak w tamtym, bo 2 numery jak przymierzyła to była ogromna roznica, a chyba tyle noga nie urośnie w ciągu miesiąca. Jak w środku zimy urośnie to najwyżej kupimy następne innego wyjścia nie ma.
Byłam wczoraj na koncercie Chóru Aleksandrowa- rewelacja, przepięknie grali, spiewali a przede wszytskim tańczyli, wszystko profesjonalnie wykonane.

Cześć dziewczyny.

Musze się troszkę pożalić... Powysyłałam kilka CV i dostałam zaproszenie na rozmowę. No i niestety musiałam odmówić :-( bo to praca w systemie trójzmianowym i cięzko by to było zgrać z opieką nad dziećmi-nawet zatrudniając nianię. A praca taka fajna (w kadrach) i całkiem blisko mojego miejsca zamieszkania. Czuję się jakaś taka zawiedziona....

Mam tez dobrą wiadomośc, ale napiszę Wam, jak wszystko się ułoży i będę się mogła pochwalić. Teraz nie chcę zapeszać, więc potrzymam Was troszkę w niepewności ;-)

a bede upierdliwa :)
Madziu te mniejsze i wieksze ile luzu maja??
ps a gdziez to mezowy byl ze wraca??:)hahhaha

boshe ale mialam sen ostatnio o Tobie i Twoim mezu............................

Tygrysku nie wiem ile luzu ale w ubieglym roku kupiłąm Julci 22 i 23 a jesienia nosila 21
mężowy w pracy.....w Rzeszowie i wraca do domu...

o mnie??aż boję się zapytać:zawstydzona/y::laugh2:

Vive to trzymamy kciuki

no i napracowałam się
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
trzy dni w pracy...tydzień zwolnienia....
laugh2.gif
laugh2.gif
laugh2.gif

my po wizycie u pediatry Jula bardzo łagodnie przechodzi atak przedszkolnego wirusa i u nas jest tylko katarek bez dodatkowych dodatków
blink1tu.gif

propozycja pani doktor laba do poniedziałku czy środy...wybrałam to drugie
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
z zaleceń lekarskich nic specjalnego...oby tylko na katarku skończyło się bo to podobno jakieś świństwo panuje...
unhappy.gif

Hej dziewczyny

Blizniaki troszku spoznine ale wielkie buziaki z okazji urodzinek...szczescia, miłosci i spelnienia marzen:-)

Vive rozumiem twoj smutek fajna praca i przeszla koło nosa:sorry2:, ale pewnie cos znajdziesz tylko ze z dwojka dzieci nie tak prosto wszystko pogodzic. Wlasnie od dzis tez czegos szukam. Niestety ja to moge tylko po 16-tej lub w weekendy wiec wyboru za duzego nie mam pewnie sie skonczy na jakims sprzataniu:-p ale co tam byleby placili, bo teraz przed wyjazdem kasa sie przyda:-p

Tygrys my mamy ok 1cm za duze:tak: Zawsze zreszta jak kupuje jej buty to tak zeby z tylu wszedl jeszcze moj palec gdzies to widzialam w tv, zeby tak sprawdzac:-p Zdrówka dla Filipka:-)

Madzienko ja tez chyba z tych co wolalyby w domu posiedziec niz do pracy:-p;-):-Dszkoda ze placic za to nie chca:-D Zdrowka dla Julki:-)

Kakiya a po jakim czasie stosowania zauwazylas pierwsze efekty?:-p

A my zdrowe odpukac, choc dzis tak wialo jak szlysmy do przedszkola ze boje sie ze mogly zmarznac.
W koncu wydebilam dzis plastry anty od swojego lekarza, Czy ktoras z was stosowała evre?
Uciekam bo mi Zozol wstal na obiadek:tak:

Aniu zapomnialam o Tobie, łacze sie z toba w bólu niewyspania:-D Moje dziewczyny wstaja w nocy po kilka razy:crazy: Zuzol to jeszcze rozumiem ale Hania czasem przesadza:angry: Potrafi przyjsc z trzy razy na noc i jeczec ,,mamusia sypiaj Hanie,,:-p No i siedze przy niej az usnie a w miedzyczasie budzi sie zuzia i przypomina sobie ze chce jesc:crazy: Najgorsze jest to ze Hania nie chce taty tylko mnie i nawet w weekend nie moge przespac nocki bez wstawania:crazy:
No to sie pozaliłam mam nadzieje ze chociaz tobie lzej teraz bedzie;-):-)

Acha ale licze ze jeszcze ze trzy latka i odespie:-D:-D:-D

Gratulacje decyzji i cierpliwosci w przygotowaniach:tak: Nie wiem czemu ale bylam przekonana ze wy po koscielnym:sorry2:

reklama
czesc dziewuchy :)
u nas wszystko ok ....Alex póki co zdrowy i ładnie chodzi do przedszkola...
Aniu gratuluje decyzji i życzę owocnych poszukiwań :)
dla wszystkich chorowitków zdróweczka życze :)

Wive zaczęłaś na nowo stosować dietę? Jakie efekty ?
a ja jestem tłusta jak świnia...tak strasznie zle sie z soba czuję...;/
Kinkiyka Ty pisałaś,że ćwiczysz...jakie cwiczenia wykonujesz?

Do góry