reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry :-)

pyciolku-gratulacje!!! W koncu sie ruszyło z tymi bobaskami :-D

WSpółczuję Wam dziewczynki tych dolegliwości. Ja w obu ciążach bardzo źle się czułam w pierwszym trymestrze. Ale potem-rewelacja!!! Nawet porodów nie wspominam tak źle jak mdłości....

I dołączam do źle się czujących-tyle że ja z innych powodów ;-) Mam anginę i zastanawiam się, jak zjeść obiad, nie połykajac go, hmm.... Jakieś propozycje???:-D

reklama
Blender i wypic obiad:-D.. A w ogole wiecie co, slyszalam, to taka szwedzka nowosc, ze przy jakimkolwiek zapaleniu gardla czy anginie, absolutnie nie wolno gorącego, ani jesc ani pic.. A czlowiek cale zycie, gorąca herbatka na gardełko, gorące mleczko...;-)

Pyciolku gratulacje!!!! o matko toz to jakies przychylne wiatry są że tak wszystkie grudniówki się obciążają:-p:sorry2:
Vive moze dozylnie??:-) albo faktycznie blenderem i przez slomkę ale to musisz tez połykać:sorry2:
Ja cierpię z powodu dolegliwosci okresowych masakra wiem wiem wiekszosc narazie tego nie zrozumie ach te uroki ciąży:sorry2:
Kaja nie tylko szwedzka moda u nas tez niektorzy lekarze zalecaja na gardlo lody:happy2:

no niby na 28 maja ;-) z tym,że wstyd się przyznać ale nie wiem dokładnie kiedy miałam pierwszy dzień ostatniej miesiączki :sorry2:
ja się czuję normalnie, tylko dzisiaj trochę senna...
w czwartek zrobiłam test i wyszło,że nie....a w piątek cały dzień było mi niedobrze, zrobiłam test i wyszło,że tak :)
dzwoniłam dzisiaj do gina ale cały dzień dobić się do niego nie mogę...:confused:
Zapominajko i kajko współczuję...ja narazie jestem łagodnie traktowana...:-D zobaczymy jak długo:-D
dziewczyny ja kompletnie nie wiem jak tutaj wygląda opieka w ciąży, kiedy jakie badania i w ogóle...Alexa nosiłam w Irlandii i tam zupełnie inna bajka :baffled::baffled:

Pycioł GRATULACJE!!!!!!!

I trochę Wam zazdroszczę bo wszystkie na majówkach jesteście, chyba i ja do Was tam dołącze....bo na lutym jakos dretwo....nie mogę tam się wbic...

ja byłam w 7 tygodniu

ja dzisiaj zaliczyłam kolejne spotkanie na warsztatach dla rodziców i coraz ciekawiej robi się...
Vive zdróweczka, podobno są tabletki homeopatyczne na anginę, chcesz poszukać ci nazwy

reklama
Do góry