reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

nawrócenie tylko do pisania:-D:-D:-D

kryły się i trzeba było 4 lata znajomości i klaps Kajki i wszystko wysypało się;-)

Ostatnia edycja:
reklama
I ja sie witam;-) Ale u nas mgla masakra:szok: Myslalam, ze z biegiem dnia przejdzie, a tu nic. Mialo byc dzisiaj cieplo i slonecznie, ale chyba nic z tego.
Bylismy wczoraj cala rodzinka z mezowym na zakupach odchamic sie, a pozniej z dziecmi na kulkach. Mierzylam piekna sukieniecze taka troche cieplejsza i kurna jak zwykle za mala w cyckach:wściekła/y: Jak mozna byc tak zbudowanym, zebyc nosic rozmiar 34, a w biuscie 38 conajmniej:sorry2: Ehhh od razu mi sie odechcialo zakupow.

O koniach i ja nie mam pojecia. Ale pewnie wszystko przede mna.
Pyciolku jak nauka? Rozumiem, ze jestes obcykana na maksa;-)

Madzieko ja niestety nie zaglosuje, bo nie mam facebooka.

Ostatnia edycja:
Jaka dyskusja:-D... Madziu, chyba to masakryczne zmeczenie zaczyna mijac pomalu..bo juz byla depresja doslownie..
Powiedzialam mojej szefowej ze zamierzam pracowac do grudnia, a pozniej ide na zwolnienie..
I snieg pada:-D..

reklama
Do góry