Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dobrze że przyjemniej udaje mi zjeść śniadanie bo przynajmiej mam czym a nie samym kwasem żołądkowym

wczoraj razem z nią po moich zajęciach w szkole pojechaliśmy do mojego szwagra i bratowej
mieliśmy im powiedzieć jak że jestem w ciąży ale nie było kiedy
a w grudniu i tak sami się dowiedzą;-)

Wbrew pozorom w domu jest dużo do zrobienia- dla mnie praca to wypoczynek
( ( monia) mam planową jutro wizytę u ginekologa, ale zwątpiłam bo chciałam aby mąż ze mną był bo może będzie usg ( wizyta w przychodni na nfz) ..i co się dowiedział, że takiego usg pan doc. nie wykona :/, sprawdzi tylko wyniki siuśków, morfologi i cukier we krwi...także chyba tu nie będę chodzić. Idę prywatnie w piątek (30.04)
Czyli, w ogóle w tej przychodni nie robią usg??? myślałam że w każdej robią, tylko w niektórych są długie kolejki, no to nie dobra wiadomość, bo ja też na razie próbuję na nfz wszystko i wizyty i badania, a w tej przychodni do której zamierzam chodzić (przy szpitalu w którym chciałabym rodzić) to ja pierwszy raz mam się badać i nie wiem jakie tam są zwyczaje.
sarka ja też myślę, że dzieci lepiej unikać, zwłaszcza w takich dużych grupach, bo one są nosicielami wszelkich zakaźnych chorób, mam w rodzinie tylko jednego przedszkolaka, a nie raz cała rodzina się od niego pozarażała grypami żołądkowymi itp. W pierwszym trymestrze trzeba szczególnie uważać. Trudno jest może postawić wszystko na głowie, jak się człowiek czuje ok, ale jakby nie daj Boże jakieś choróbstwo, to potem byś sobie nie wydarowała.
także do 24 maja będę w domku, potem się zobaczy...
to jeszcze raz zaczynam
chyba jest tu gdzieś wątek dotyczący przychodni i opieki jaka w nich panuje
tylko trzeba poszukać

co nie mają czy trzeba płacić żeby wykonał?
Rh

jego rodzice mieli konflikt serologiczny pierwszy syn urodził się z czynnikiem Rh matki (-) a dwóch pozostałych w tym mój mąż z