Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale brzuszek miala sliczny :-) eh...O rany! Nie bylo mnie chwile i tyle mialam do czytania :-) Super ;-)
Co do problemow z cera to ja mam ciagle jakies pryszcze na twarzy... normalnie nie mam takich klopotow wiec mnie to denerwuje. Poza tym od wczoraj oddalam sie pracy, staram sie ciagle cos robic by nie myslec, ze do czwartku i wizyty u gin tak daleko! Przynajmniej sie (chyba) mniej denerwuje.
Chcemy rodzinie powiedziec w piatek, jak wszystko bedzie dobrze w czwartek. Wczoraj bylismy w odwiedzinach, gdzie bardzo dobrze sie dogaduje z moja imienniczka w podobnym wieku, ktora teraz rodzi w sierpniu. Meczylam sie strasznie, bo nie moglam jej o ciazy powiedziec, a mialam tyllleeeee pytan!Ale brzuszek miala sliczny :-) eh...
Ja mam USG w piątek i jak wszystko będzie dobrze to rozpowiem wszystkim o ciąży ;-)