missiiss gratulacje:-) wyobrażam sobie, jak musisz się cieszyć

Bodzinka może jakiś przełom u męża nastąpi... trzymam kciuki za to. Też często czuję się samotna, brak mi rodziny, tak mnie jakoś wywiało daleko
to mam za swoje.
Dziewczyny, dzięki za odpowiedzi w sprawie krwawiących dziąseł, wiem, że w ciąży to się zdarza. Tylko w poprzednich ciążach ten problem trwał tak ok kilka tygodni i się kończył, a teraz już 7 miesiąc i po każdym myciu zębów łazienka tzn zlew wygląda jak rzeźnia
jutro będę u dentysty, to może się go podpytam, co zrobić z tym problemem.
pozdrawiam

Bodzinka może jakiś przełom u męża nastąpi... trzymam kciuki za to. Też często czuję się samotna, brak mi rodziny, tak mnie jakoś wywiało daleko
to mam za swoje.Dziewczyny, dzięki za odpowiedzi w sprawie krwawiących dziąseł, wiem, że w ciąży to się zdarza. Tylko w poprzednich ciążach ten problem trwał tak ok kilka tygodni i się kończył, a teraz już 7 miesiąc i po każdym myciu zębów łazienka tzn zlew wygląda jak rzeźnia
jutro będę u dentysty, to może się go podpytam, co zrobić z tym problemem.pozdrawiam
) Przyszly tez pierwsze nasze wieksze zakupy kurierem - ale to napisze w odpowiednim watku
Swietnie ze macie to mieszkanie