• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Hello
Poczytałam wszystko co napisałyście wieczorem,idę się kapać,później śniadanko i miasteczko z koleżankami.Zaglądnę po powrocie :)

część dziewczęta:)

brrrr ale zimno! Właśnie odprowadziłam Matiego do szkoły i strasznie zmarzłam.

ewwe jeśli chodzi o biurko, to mamy takich samych mężów. Mojemu tez strasznie ciężko się z nim rozstać...tylko, że u nas rezyduje na nim tylko laptop..., który jak wiadomo może stać wszędzie...postanowiłam, że do czwartku ma to biurko zniknąć (bo nie mam gdzie postawić łóżeczka, które od półtora tygodnia stoi w przedpokoju w kartonie!!!).

mamolka czytałam relację z Twojego dnia jak jakąś dobrą książkę...z zapartym tchem. Mam nadzieję, że małemu opuchlizna już trochę zeszła. co do zapominalskiego instruktora to pamiętam, że mojemu też kiedyś zdarzyło się pomylić godziny. Umówił się ze mna na 7 rano!!!, a to był grudzień (śnieżno, zimno i ciemno). Okazało się, że umówił się jeszcze z inna laską. Tamta szła zaraz do szkoły, a ja miałam wolny dzień, więc odpuściłam, ale zła byłam niemiłosiernie.

jeśli chodzi o dzisiejszą noc, to stwierdzam, że była to chyba najgorsza jaką udało mi sie przezyć...ból kręgosłupa, spojenia, miednicy, kurcze łydek, ud i całych nóg, siku chyba z 5 razy, drapiące gardło, zapchany nos i mój syn z nogami na mojej twarzy oraz nieustanna walka o kołdrę z tym małym oszołomem...jakaś dziwnie niewyspana jestem...

mamolka ale mi krew w żyłach zmroziłaś:szok:....pal licho telefon ale jak to potrącił facet dziecko bo nie widział???? np plisss i co, tak sobie dalej pojechał?????????, nie było szumu koło tego? ja bym dzwoniła po policję, zebrała świadków zdarzenia i karetkę, zawieżliby was do szpitala przebadaliby Olka a Ty byś nie musiała biegac w ciemno zestresowana po przychodniach!
Jak dzis maluszek sie czuje???

missiiss ale się cieszę że się udało:-) napisz cos wiecej, gdzie to mieszkanko no i kiedy wprowadzka???
Mój M wczoraj gadal z kolega ale on bierze 1400 plus opłaty i to wychodzi ok 1800 ale to mieszkanko 3 pokojowe, dośc duże...nieważne już;))) ...dziś miałam jeszcze zapytać koło rodziców jedno małżeństwo bo sąsiedzi wynajmowali kiedyś ludziom górę domku ale juz znależliście to tylko się cieszyć:-):tak:

ja juz o spaniu nie piszę bo nerwa mam na to nocne sikanie, skąd tyle mozna lac w nocy to ja nie wiem, normalnie co1,5 godz. pobudka:wściekła/y::wściekła/y: potem męka żeby zasnąc a dziś o 5 po powrocie z toalety oczywiście słyszę jak pies leje w kuchni, zerwałam się jak poparzona a tam cała kuchnia zalana, bo mój pies jak siurnie to porządnie, no i jescze miałam mycie podłogi nad ranem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzien dobry:-)
mamolka, ale miałaś dzień jak z horroru:szok: współczuję tych wszystkich nerwów, czasami jak się wali, to wszystko po kolei. Mam nadzieje, że z małym lepiej, chociaż pewnie jedzenie ciepłych potraw utrudnione:no:

dziś byłam u dentysty i jestem bardzo niezadowolona z wizyty, bo tylko opatrunek mam założony, a następna wizyta dopiero po rozwiązaniu. Ząb mi się ułamał, w ogóle nie bolał, ale musiałam pójść, bo ostre krawędzie raniły mnie.:baffled:

pozdrawiam

hello:)
ja to mam najgorzej z nocami których "nie kojarzę" bo przespałam je w półśnie.... wtedy się budzę rano i czekam na kopniaki, bo mi się wydaję że napewno spałam na brzuchu i coś zrobiłam maluchowi itp:) Dziś była jedna z takich właśnie nocy....

u mnie też wieje za oknem, do tego na balkonie - stara antena sat ( "która się na pewno jeszcze przyda" ), położona między ścianę a ławę ( " która też miała się na pewno przydać, a spruchniała tylko" ) tłukła się nie miłosiernie pół nocy, jak nie całą:/

Powiedzcie dziewczyny ile razy na dzień Wasze Bąbelki mają czkwakę?? u mnie występuje kolo 4 razy dziennie i zastanawiam się czy to nie za dużo przypadkiem:)

miłęgo dzionka:D

ewwe a jak odczuwasz czkawkę, ??? takie podskakiwania całego brzucha czy jakby kopniaczki ale takie rytmiczne w jednym miejscu:)))??? bo u mnie to drugie od jakis kilku dni się uskutecznia ale sama nie wiem czy to czkawka czy mała tak rytmicznie tańcuje hehe
A mam pytanie jeszcze odnośnie czopków...mówiłyście że jakie można? te glicerynowe? bezpiecze są?...mam mega problem kibelkowy i chyba bez tego się nie obejdę buuu:///

hej dziewuszki

dzieki za kciuki :) jej jak sie ciesze ze juz bede we wro i w razie w szybko skocze do szpitala i mi pomoga :)
dzisiaj bylam zrobic sobie wyniki aspat, alat, bilirubina i cos tam jeszczeodnosnie cholestazy ciazowej bo mnie swedzi wszystko pomijajac fakt ze moje kropki mnie ciagle swedza ale teaz rece od lokci po wewnetrznej str do nadgarstkow tak swedza ze zasnac nie moge i stopy zaczely bbrrr a naczytalam sie o cholestazie i wole w razie w ja leczyc i wiedziec ze z malenstwem bedzie ok niz zaniedbac. jak juz full serwis badan to juz full... :) juz robie wszystko co moge zeby mu dobrze bylo.

mamolka jej dzien pelen niepozytywnych wrazen:/ wspolczuje... mam nadzieje ze dzwiganiem syka nic cie nie boli.
sarka a wiec :) to kawalerka 40m2 z big pokojem, oddzielna kuchnia ladna i lazienka i przedopokojem. ujdzie :) najwazniejsze ze w centru bo na prusa niedaleko g. grumwaldzkiej gdzie mezu pracuje :) wiec ta stowka wiecej idzie na mieszkanie a odpada na dojazdy tramwajami. z minusow to to ze jest na 4 pietrze bez windy :/ no nic jakos sie wczłapie raz i bede koczowac w domu. i chyba balkonu nie ma nie wiem moj maz nie zauwazyl :szok: mniejsza z tym damy rade jakos. moze na wiosne cos nowego znajdziemy. wazne ze zima bedzie cieplo szczelnie i sa dobre warunki dla nas i dzidzia :)

aaa wyprowadzamy sie dzisiaj :) jak tylko sie urządze w miare to zapraszam na kawke i ciastko :D moze sie wszystkie pomiescimy :P

reklama
sarka ja glicerynowe mam ale malo mi daja akurat ten pslizg na mnie nie dziala chyba jakas anty jestem. z reszta mnei dupsko boli jak je wsadze :sorry2: soorry ze ta prosto z mostu :sorry2: mi osobiscie pomaga zielona herbata raz dziennie na czczo

ewwe czkawka to dobra rzecz dla dzidzia (ponoc) bo cwiczy tym sobie oddychanie , w ktoryms "madrym, dzieciatym" pismie czytalam. ja chyba tylko raz czulam w szpitalu na ktg i sie zastanawialam czy tak rytmicznie przyciskac ruchy hehe :) fajne to bylo a nigdy nie czulam tego :)

w ogole mam nadzieje z jak kobita zobaczy moj brzuch to nie odstapi do umowy ... ale chyba nie a jak bedzie chciala to jej powiem ze jak bedzie przezkadzalo jej w styczniu dziecko to sie wyprowadzimy. o!! jeszcze smieszy mnie fakt ze moj maz sam jej zaproponowal kaucje zwrotna i ze podpiszemy umowe ktoraw czoraj pisalam bo babak a wczesniej bez kaucji i umowy wynajmowala wiec w ogole widzi ze konkretni jestesmy wiec moze nie bedzie iala nic przeciwko :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry