Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
....pal licho telefon ale jak to potrącił facet dziecko bo nie widział???? np plisss i co, tak sobie dalej pojechał?????????, nie było szumu koło tego? ja bym dzwoniła po policję, zebrała świadków zdarzenia i karetkę, zawieżliby was do szpitala przebadaliby Olka a Ty byś nie musiała biegac w ciemno zestresowana po przychodniach!

potem męka żeby zasnąc a dziś o 5 po powrocie z toalety oczywiście słyszę jak pies leje w kuchni, zerwałam się jak poparzona a tam cała kuchnia zalana, bo mój pies jak siurnie to porządnie, no i jescze miałam mycie podłogi nad ranem

współczuję tych wszystkich nerwów, czasami jak się wali, to wszystko po kolei. Mam nadzieje, że z małym lepiej, chociaż pewnie jedzenie ciepłych potraw utrudnione

mniejsza z tym damy rade jakos. moze na wiosne cos nowego znajdziemy. wazne ze zima bedzie cieplo szczelnie i sa dobre warunki dla nas i dzidzia
soorry ze ta prosto z mostu
mi osobiscie pomaga zielona herbata raz dziennie na czczo