Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No myangel czyżbyś jednak miała zamiar pierwsza się rozpakować???;-)
zadzwoniłam do gina, kazał mi jechać na IP, bo skurcze i ból mimo tego cordafenu, ale uznałam, że pojadę na IP, od razu wrzucą mnie na patologię ciąży, a że dziś święto to mi pewnie dadzą rozkurczowe, kroplówkę i każa leżeć do jutra, więc wzięłam magnez, nospę forte, potem następną i na wieczór ten cordafen i leżałam cały dzień, trochę mi się jeszcze co jakiś czas stawia macica, ale doki z krocza mi nic nie wyleci mówiąc wprost i skurcze nie będą bardzo bolesne to nie będę na IP jechaćMyangel jak przeczytałam o Twoich skurczach to w połowie już pomyślałam że ja pewnie bym już dawno była na ip a Ty siła spokojuszacunek
![]()
a dziś od rana to samo co myangelzadzwoniłam do gina, kazał mi jechać na IP, bo skurcze i ból mimo tego cordafenu, ale uznałam, że pojadę na IP, od razu wrzucą mnie na patologię ciąży, a że dziś święto to mi pewnie dadzą rozkurczowe, kroplówkę i każa leżeć do jutra, więc wzięłam magnez, nospę forte, potem następną i na wieczór ten cordafen i leżałam cały dzień, trochę mi się jeszcze co jakiś czas stawia macica, ale doki z krocza mi nic nie wyleci mówiąc wprost i skurcze nie będą bardzo bolesne to nie będę na IP jechać