sunnflower
Fanka BB :)
dobra - to pytanie z rodzaju tych panicznych 
jak wygląda czop śluzowy? czy to ma konsystencję śluzu płodnego - białko kurze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobra - to pytanie z rodzaju tych panicznych
to nie dobrze... gdzieś czytałam że ma konsystencję galaretki, ale jak białka kurzego to źle bo ja tak właśnie mam i przy tej okazji pojawiły się te brązowe plamienia.Tak.Jak sama nazwa wskazuje ma konsystencje sluzu.Moze byc tez podbarwiony krwia.
to nie dobrze... gdzieś czytałam że ma konsystencję galaretki, ale jak białka kurzego to źle bo ja tak właśnie mam i przy tej okazji pojawiły się te brązowe plamienia.
Kurcze cały czas czekam i powtarzam wszem i wobec że chcę wcześniej rodzić ale jak się dzieje coś takiego i nagle to wszystko tak realnie wygląda to ja już chyba jednak nie chcę...
to nie dobrze... gdzieś czytałam że ma konsystencję galaretki, ale jak białka kurzego to źle bo ja tak właśnie mam i przy tej okazji pojawiły się te brązowe plamienia.
Kurcze cały czas czekam i powtarzam wszem i wobec że chcę wcześniej rodzić ale jak się dzieje coś takiego i nagle to wszystko tak realnie wygląda to ja już chyba jednak nie chcę...