Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u mnie myslałam, ze przeszłoi nagle jak mi w nocy dowalilo na gardlo-ucho-zab (sama nie wiedzialam co) i po poludniu przyjechal lekarz, bo temp wysoka to bylo krotko -dziecko donoszone wiec amoksycyklina, jak do pon. nie zejdzie temp i infekcja nie zacznie ustepowac to na IP i lub oddzial i oni beda probowac jakos to opanowac, albo cesarka. od razu spokornialam i grzecznie biore antybiotyk.Mam to samo - gardło boli i lekki kaszel. Drugi dzień wcinam oscillococcinum, ale póki co nie pomaga. Mam opakowanie na 6 dawek, więc dziś się kończy. Potem przeczekam, ale jak do poniedziałku nie przejdzie, to się u lekarza pokażę, bo u mnie ból gardła rzadko się pojawia, ale jak już, to niestety często schodzi w dół i wypluwam płuca.
ja robie z francuskiego ciastaAntylopka ja dla mojego małża też chce robić rogale na jutro, bo jak wiesz też ma imieninyale nie wiem jakie ciasto na rogale zrobić :/
Torba już dawno spakowana, ciuszki poprane. popasowane. Wsio zrobione, nawet zabawki wyprane teraz tylko łóżeczko rozłożyć, w tym tygodniu będziemy skręcać. No i lezaczek musze uprać ale to nie jest pilne. I moge siedziec i CZEKAĆWitajcie Mamuśki :-):-)
a jak tam wasze przygotowania??
Sorki ale m nie to strasznie rozsmieszyło. Wyobraziłam sobie jak klnac pod nosem kruszysz ten cukier.FUCK!!nie wpisałam sobie cukru do kupienia, bo przeciez mam w domu. No i mam -W KOSTKACH!!!
teraz go rozkruszam........
![]()

bo tak było, ateraz juz mnie to smieszy, bo pierwsza partia w piecuSorki ale m nie to strasznie rozsmieszyło. Wyobraziłam sobie jak klnac pod nosem kruszysz ten cukier.
bo planuje zrobić w pokoju przemeblowanie wiec musiałam też z półek pozbyć się zbędnych książek które to jak na razie czekają na parapecie
ale P. obiecał z pracy przywieźć mi pudelka więc je zapakuje w nie opisze i wyniesie mi je do piwnicy
planuję też pozbyć sie narożnego biurka z pokoju bo teraz jak nie mamy komputera i całego tego sprzętu tylko laptop to taki kolos jest już zbędny
może to kwestia nastawienia mamy i dziecka