• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hej dziewczyny
Ja mam dzis chwilowy dostęp do netu - niestety nie dam rady was nadrobić - mam nadzieję ze jeszcze wszystkie są w dwupakach i spokojnie czekają.
Ja wciąz w szpitalu i już raczej nie wyjdę:-( Ucisk na korzenie nerwowe powoduje nie tylko ból, ale też zaburzenia równowagi, szumy uszne i wymioty - wiec cały czas leżę:-(
A, że na przeciwko jest porodówka,no to się nasłucham.
Plus taki, ze mam 2xdziennie ktg i jest wszystko ok, a z niektórymi położnymi jestem już na "ty" ;-)
To tyle u mnie, cały czas trzymam kciuki za Was!!! Pozdrowionka dla waszych dzidziusiów od mojego syneczka - jeszcze z brzucha ;-)

O niczym innym nie marzę, jak tylko JUŻ urodzić i żeby ten ucisk minął.
Może już niedługo, przy przyjęciu miałam szyjkę 1,5 cm, a po tyg. leżenia już tylko 0,5 cm. Zobaczymy...

hej dziewczyny
Ja mam dzis chwilowy dostęp do netu - niestety nie dam rady was nadrobić - mam nadzieję ze jeszcze wszystkie są w dwupakach i spokojnie czekają.
Ja wciąz w szpitalu i już raczej nie wyjdę:-( Ucisk na korzenie nerwowe powoduje nie tylko ból, ale też zaburzenia równowagi, szumy uszne i wymioty - wiec cały czas leżę:-(
A, że na przeciwko jest porodówka,no to się nasłucham.
Plus taki, ze mam 2xdziennie ktg i jest wszystko ok, a z niektórymi położnymi jestem już na "ty" ;-)
To tyle u mnie, cały czas trzymam kciuki za Was!!! Pozdrowionka dla waszych dzidziusiów od mojego syneczka - jeszcze z brzucha ;-)

Kochana zycze ci abys wytrzymala te ciezkie momenty i szybko doczekala sie rozwiazania;-)Jak patrze na twoj suwaczek to ci az zazdroszcze:tak:

reklama
Cristalrose, dobrze że jesyeś pod opieką:) fajnie Ci, już za dni parę spotkasz się z Januszkiem.

Bodzinka - pzemeblowanie powiadasz? mam nadzieję że sama nie będziesz nic tachała a i z porządkami spokojnie - żebyś nam później nie narzekała:)

Sarka, jeżeli zgubiłaś czop to możemy sobie piątaka chyba przybić - mnie dziś wyleciało duużo i brunatno:/ ale z racji mojego rozwarcia to chyba ok, swoją drogą w nocy łapały mnie skurcze w podbrzuszu ale tuż nad pachwinami - bolesne jak te w łydkach :-//

Dobra skrobnę coś do missiiss bo miała być dziś na bb.... a tu cicho jak makiem zasiał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry