Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja mam takie pytanie zupełnie z innej beczkiJaki polecacie tel.(najlepiej NOKIĘ
z wytrzymałą baterią? nie chodzi mi o te modele takie przedpotopowe, bo wiem że one baterie miały pancerną, ale taki z tych "współczesnych"
Z góry dzięki za opinie
Siedzę już kilka dni na necie w poszukiwaniu ale póki co mam 3 na oku, E50, E51 i 6300...Ale opinie przeeeróżne więc pytam Was
![]()
Mi póki co tylko i wyłącznie podobają się SE,sama mam SE C902,super telefon polecam![]()
Trzymaj sie kochana z dala od wariatki bo ci jeszcze krzywde zrobi.w czasie karmienia mi wypadały włosy - te które mi przybyły na etapie ciąży. Efekt końcowy (po karmieniu) był równy początkowemu (przed ciążą)A skoro o Mężu mowa - czytał przed chwilą wpis na ten tydzień w kalendarzu ciążowym i krzyknął nagle: "Rany! Włosy ci wypadną". Jest tam napisane, że w ciąży synchronizuje się wzrost włosów i że potem często na raz obumierająZobaczymy, ile w tym prawdy, bo pierwsze słyszę
![]()
ona jest chora psychicznie, może po takiej akcji uda się wywalczyć sądowy zakaz zbliżania się jej do Ciebie? przeciez to względy bezpieczeństwa dla Ciebie i dziecka.Powiem Wam że nikomu nie życzę takich atrakcji....