Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja niestey nie mam deprsji tylko coś poważniejszego...Depresja sie pojawia w obrazie klinicznym choroby, ale to w sumie u mnie najmniejszy problem...Najgorsze jest, że mnie całe lata leczyli na depresje, nie umieli dobrac leków i w ogole szopki. Jakby nie lekarka z Oddziału Dziennego nadal bym sie meczyła...I racje, od razu jak reagujesz to jest najlepiej. Mnie bardzo p\brakuje psychoterpi ale teraz nie dam rady chodzic no i nie mam co z Lolkiem zrobić...Trudno...Bodzinka ja do psychiatry chodzilam ale po porodzie Adasia.W sumie nie zauwazylam wczesniej depresji i po roku jak sie juz zorientowalam to bylo troche za pozno bo wiele lat z niej wychodzilam.Wczoraj mialam spotkanie na porodowce w sprawie porodu i zapytala polozna czy mialam kiedys depresje.I mowila ze jak sie pokaza tylko jakies pierwsze symptomy to od razu mam jej powiedziec, bo przy depresji to najwazniejsze od razu reagowac.Ponoc bardzo duzo kobiet w nia popada.Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej![]()

tak Kamińskiego!!!!!!!!! ale Ty spokojnie zdążysz!....ja nieSarka - a który szpital zamykają? Kamińskiego? I czemu? Remont jakiś?