Teraz to już chyba trochę za późno na zakaz rodzenia![]()
;-D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz to już chyba trochę za późno na zakaz rodzenia![]()
Olcia tydzień temu śniło mi się, że Cristalrose urodziła więc jak ty mi się przyśnisz to dam ci od razu znać ;-) Tymczasem możesz spać spokojnie![]()
hEJKA;}Posiadanie/kupujecie te poduszki do karmienia???
To do roboty hi hi hio matko!!!! ale super!!! ale się wzruszyłam - kurcze bomba - teraz to ja już też chcę![]()
Niech tatus z nia pogada.WOW! Pierwszy grudniaczek już na świecie. Ja też chcę mieć moją Idę na zewnątrz! Tłumaczyłam jej wczoraj, że może już wychodzić (39 tydzień się zaczął), ale mnie nie słucha. Niegrzeczne dziecko![]()
Niii. Mnie sie najlepiej karmiło na leząco, na boku i na siedząco. Jak Lolo był większy to po turecku.hEJKA;}
O 9 obudziła mnie listonoszka, kimnełam się jak chłopcy rano wyszli i chyba spałabym bez końca, pogoda szara i bura i wcale nie chce się wstawać. Teraz posilam sie kawką.
W nocy dzis spałam nawet ok, poza tym że coraz gorzej przerzucić (dosłownie) się jest na druga stronę:/
Nio cristalrose wprowadziła nas w klimat przedporodowy hehe. Myślę że teraz pod koniec tygodnia lub z początkiem nast. tygodnia juz się posypie.
Posiadanie/kupujecie te poduszki do karmienia???