Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja się też boję tej depresji... zwłaszcza, że moja biologiczna matka ją miała, po porodzie mnie nie chciała, potem szpital psychiatryczny, a jak miałam 4 m-ce to zginęła, generalnie do dziś nie wiem czy przez przypadek czy sobie sama w tym pomogła...
a ja się boję tych wszystkich zmian nastrojów, poporodowego baby blues'a, zwłaszcza, że od kilku dni mam niezły spadek formy psychicznej, a od wczoraj w ogóle ciągle płacz na końcu nosa,
aż się boję jak to na córcie wpływa,
nie wiem, jakiś pechowy miesiąc, codziennie jakiś problem się rodzi, coś nie wychodzi,
mam nadzieję, że minie...
dlatego za dużo nie piszę co by Wam tu nie ględzić, a nawet nie bardzo mam do kogo poględzić sobie![]()
Nowa moda do porodu???? Bo też mysle włosy farbowac to może ja podtrzymam hi hi hi.Tunia - tylko spokojnie , wszystko będzie ok - nie nastawiaj się że coś będzie nie tak - tylko pozytywne myślenie!!!
A kliwii dawno nie widziałam - ciekawe co u niej
ja w ramach rozrywki i zabicia czasu włosy pofarbowałam i całe ucho mi się zafarbowało.
Kłuje mnie w szyjce jak cholera