• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Wiolcia trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki dla Niej!!!!!!!!!!!!!:***************8

Wiktor na trening jednak poszedł z tatą tylko, ja czekam na siostrę, ma wpaśc na kawkę i pooglądać rzeczy które mi dziś przyszły:)
powiem że jestem zadowolona, bałam się bardzo łóżeczka ale jest bardzo ładne, starannie wykonane i strzeliłam w kolor:) jedynie rożek (jako gratis) wybrałabym inny (był losowo dobierany) ale to najmniej ważne...
Na razie postawimy łóżeczko (nie do końca skręcone bo poszli na trening) w Wiktorka pokoju bo u nas trzeba w sypialni małą rewolucję zrobić więc jeszcze się wstrzymamy póki nie trzeba:p

reklama
Pozdrowienia dla Wiolci i kciuki odemnie i Tuni,Padł jej internet i dlatego się nie odzywa. Była dziś u okulisty i ma większą wadę niż myślała i załatwiła skierowanie na cc.

czesc:) tym razem wydusiłam wieści od WIOLCI:

w szpitalu spokój, ma na sali dziewczynę z cholestazą,szyjka "pozamykana" jest na 7 spustów, baaaa nawet nie skrócona:), przypuszczalnie pipki niektórych z nas nie widziały jeszcze tak pięknej szyjki nawet na początku ciąży:) Tętno wysokie, ciśnienie też, szykuje się polegiwanie, okraszone oczekiwaniem na cc, czyli dłuuugie polegiwanie:) i tym bardziej jest ciężko gdy widzi niemowlaczki i słyszy ich płacz, to strasznie nie może się doczekać szczęśliwego rozwiązania:) Macie wszystkie seeeeeerdecznie pozdrowienia od Wiolci i Krzysia:*

oo hehe Salomi jesteś szybsza:)

Salomii o której jutro masz wizytę?

Ostatnia edycja:
kurcze dobrze że Wiolcia już pod opowiednią opieką
Znalazłam zdjęcie mojej kosteczki

Załączniki

• kosteczka.jpg
    kosteczka.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 52
a gdzie jest olkale????!!!!

byłam dziś u kosmetyczki i pogadałam sobie o tych sztucznych rzęskach, fajna sprawa, zrobiłabym już gdyby niejeden fakt....trwa to zakładanie ok 3h!!!! chyba nie wyleżę w jednej pozycji tyle czasu. Kosztują niedużo bo 200zł:p

reklama
Wiola trzymaj się,czekamy na kolejne wieści...

Bodzinka to fajnie,że humorek dopisuje :)

a ja sama nie wiem co z sobą zrobić mam...
Zaraz przyjedzie men z pracy,ale później mecz :( i znowu ja na kompie on na tv :) heh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry