wrublik7
maj'08 grudzień'10 maj'12
ech i ja chyba też się skuszę, no choćby na umycie głowy, bo do kąpieli to mała mi się od razu przystawi...Witam i uciekam na kąpanko,noc minęła dobrze,zjem śniadanko i wanna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ech i ja chyba też się skuszę, no choćby na umycie głowy, bo do kąpieli to mała mi się od razu przystawi...Witam i uciekam na kąpanko,noc minęła dobrze,zjem śniadanko i wanna![]()
Dokladnieno to ja jeszcze sobie pozwalam -2,5 letnia córcia też słodko potrafi się wtulić, najlepiej jak zasypiając powinna dać mi buzi w nos inaczej nie moze zasnąć, ale jak będzie drugie dziecko pamiętam jazdę jak w nocy karmiłąm na leżąco w łóżku naszym i niestety zasypiałam - spałam czujnie, ale starsze dziecko nie będzie już tak czujne i może się władować na maleństwo... pozostaje samodyscyplina i odsyłąnie wszystkich do swoich łóżek bez ustępstw typu "no dobra tylko tym razem"
A moj Adas codziennie mowi-tylko ten jeden raz.Ale to slysze co wieczor:-)no hej hej
antylopka ty jedyna mnie rozumiesz widze , wlasnie o to chodzi tu mi mowi ordynator rodzic a tu inny cos innego i jazdy takie ale mam newsa z ostatniej chwili!!!!!
bylam na usg bo wczoraj skurcze dzisiaj skurcze iii jasiek ma 3400wszystko dokladnie doktor zbbadal i mowi ze jest w pelni dojrzaly nie maproblemow z rodzeniem. szyjka go juz nie interesuje. i jak sie juz skurcze na dobre rozbujaja idziemy rrodzic
jupiii wiec looz
moze sie uda to na weekend albiow tygodniu przywitamy malego jasia
wymialy ma na 38 tydzien i kilka dni i zadne nie odbiega od siebnie roznia sie tylko 2 -3 dniami ale nie sa mniejsze od 38tc.i tak z dobrych wiadomosci jeszcze to to ze cukrzyca mi sie cofa
fenoterol juz nie podwyzsza
i lekarze sie zastanawiaja czy ja mam dobrze termin wyliczony
w kazdym badz razie jest ok
a to najazniejsze
bodzinka ja od 3 w nocy sie meczyulam mi cos wlazlo a myslaklasm ze to skurcze i caly aler lewy bok mnie blal. pol brzucha i pol plecow cala lewa strona dechy... ale przed chwila puscilo ufff
Mam nadzieje ze juz zdania nie zmienia i dadza ci w koncu spokojnie urodzic.super wieści!!! kciuki trzymamy zaciśnięte że aż bolino hej hej
antylopka ty jedyna mnie rozumiesz widze , wlasnie o to chodzi tu mi mowi ordynator rodzic a tu inny cos innego i jazdy takie ale mam newsa z ostatniej chwili!!!!!
bylam na usg bo wczoraj skurcze dzisiaj skurcze iii jasiek ma 3400wszystko dokladnie doktor zbbadal i mowi ze jest w pelni dojrzaly nie maproblemow z rodzeniem. szyjka go juz nie interesuje. i jak sie juz skurcze na dobre rozbujaja idziemy rrodzic
jupiii wiec looz
moze sie uda to na weekend albiow tygodniu przywitamy malego jasia
wymialy ma na 38 tydzien i kilka dni i zadne nie odbiega od siebnie roznia sie tylko 2 -3 dniami ale nie sa mniejsze od 38tc.i tak z dobrych wiadomosci jeszcze to to ze cukrzyca mi sie cofa
fenoterol juz nie podwyzsza
i lekarze sie zastanawiaja czy ja mam dobrze termin wyliczony
w kazdym badz razie jest ok
a to najazniejsze
bodzinka ja od 3 w nocy sie meczyulam mi cos wlazlo a myslaklasm ze to skurcze i caly aler lewy bok mnie blal. pol brzucha i pol plecow cala lewa strona dechy... ale przed chwila puscilo ufff
ewwe trzzymam kciuki zayte i te wody&&&&&&&&&&&&