Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trzymam kciuuuki mocno mocno za wszystkie, a z tego co mi wpadlo dzis w oko wiem ze Szwarou tez jutro z zona ida na wizyte bo jutro piaty.. ehhh a my z Pati.b pojutrze

) dlatego chciałabym mu zrobić taki prezencik i w końcu powiedzieć, że z naszą dzidzia wszystko w porządku
Wczoraj kupiłam mu na urodziny zegarek....mam nadzieje, że prezent mu się spodoba...no i torcik upiekłam w kształcie serca...."Cycki murzynki"...no powiem Wam ,że wyszedł bardzo apetycznie ciekawe, czy tak samo będzie smakował ?
Muszę jeszcze tylko wymyślić coś fajnego na kolację chociaż nie będę miała dużo czasu na przygotowanie skoro do lekarza muszę lecieć

mam pytanie!czy w powiedzmy 4tyg i 5dniu ciazy widac juz cos na usg i co moze byc widac? i czy w 5tyg i 2dniu mozliwe jest widziec juz serduszko? chodzi oczywiscie o tygodnie od OM, tak mnie to nurtuje, moze macie jakies doswiadczenia
Także u mnie to jest różnica aż trzech tygodni. Przy drugiej wizycie Pani doktor powiedziała mi że jest to możliwe , że po prostu później miałam owulacje i po prostu później zaszłam w ciążę! każdy organizm jest inny nie można tego liczyć jedynie jakimis kalkulatorami ciążowymi ;-) Ja myślę, żę jeżeli ktoś jest w tak wczesnej ciąży to powinien się wstrzymać jeszcze z jakimiś usg, bo może jeszcze nic nie wyjść...a szkoda nerwów....wiem z własnego doświadczenia !! To moje pierwsze maleństwo więc pewnie dlatego taka przeczulica...przy 10 na pewno troszke wyluzuje
(żart)