• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

magda powodzenia!!! ja na Twoim etapie z Wiktorkiem miałam juz skierowanie do szpitala, ubiegłam je o 1 dzień hehe, szybkiego rozwiązania życzę!!!!

A mnie znów bola zatoki, szczęki, matko jeśli znów mnie zaatakije jak ostatnio to popadnę w porządna depresję:(((( poza tym dzwoniłam do laba i niestety mam paciorkowca, wynik do odebrania wraz z antybiogramem, muszę w poniedz. jechać:(( ciekawe tylko czy bedę musiała płacić za wizytę jak z tym przyjdę?! kurde trochę za dużo 180 zł bulić raz na tydz.!!!
wburwiona na maxa jestem

reklama
Witajcie!

Zaraz poogarniam Wasze posty:) tak tylko na gorąco napiszę, że zniszczono nam samochód - lampy stłuczone, szyba wybita i przerysowane całe kamieniem....Zgadnijcie kto??? Właśnie policja wszystko spisuje....tak nie można żyć....

Buziaki i już Was czytam :)
:szok::szok:matko szoook, to naprawdę psycholka!!!!!!!!!! ale przynajmniej tyle w tym dobrego że w końcu cos namacalnego dla policji, może to coś ruszy....oby!!!!!!!!

agaj44 - Ty to sobie siedź w domku i w ogóle nie interesuj się policją, wariatką - niech Twój facet się tym zajmuje - to jest jego żona i to on wtopił - że się tak wyrażę, a Ty jesteś w ciąży i nic Cię to nie obchodzi.
A ja się wykąpałam w ciepłej długiej kąpieli z nadzieją że to może coś da - oczywiście dało tyle że mała się obudziła i napierdziela mi po szyjce i nic więcej - nawet od 2 dni jakiekolwiek skurcze ustały - o bożeeeee ile jeszcze.

Sun mi to się wydaje że im bardziej chcemy żeby było już po to tym bardziej nie wychodzi i tak czekamy i czekamy.

Jestem tak zmęczona że normalnie zasypiam przy klawiaturze buu,a tu tyle pracy,a sił brak:-) Nawet kawa mi nie pomogła.

tak tak Sunflower relaksuj sie bo jeszcze jakies 4 tygodnie ;P;P;P

Agaj :O:O:O:O:O:O:O

niestety nie da sie nie stresowac ta sytuacja bo to ze jest to byla partnerka meza Agaj nie ma znaczenia.. oni teraz tworza rodzine i nie da sie tego podzielic na zasadzie- Ty bierz to na klate bo to Twoja byla, auto jest wspolne, mieszkanie jest wspolne czyli straty i strachy dotykaja ich obojga niestety, Agaj musialaby sie wyniesc daleko by miec chwile spokoju ale tez ciezko podjac i zorganizowac taka decyzje, jestem zszokowana ze policja nic nie robi po tylu dowodach winy i przesladowania, to jest dosyc powazny powod jak dla mnie ze kiedys moze sie stac cos naprawde strasznego. Hmmm nie ma ktoras znajomego w malopolsce ktory mialby jakies kontakty?? Bo to juz drastyczne jest naprawde.

Witajcie!

Zaraz poogarniam Wasze posty:) tak tylko na gorąco napiszę, że zniszczono nam samochód - lampy stłuczone, szyba wybita i przerysowane całe kamieniem....Zgadnijcie kto??? Właśnie policja wszystko spisuje....tak nie można żyć....

paranoja ze ludzia chce sie takie rzeczy robić szok a ty agaj wlej wody do wanny zapal swieczki i rób na wszystko olewke teraz mamy wszystkie jeden cel

pisałam wam wczoraj ze ostawiłam wszzystkie leki i dziś mam straszne skurcze łydek o parciu na krocze juz nawe nie mowie nie chce mi sie nic robic ide spac

Skurczyki część druga:) Właśnie pospałam dwie godzinki. Śniły mi się same sceny erotyczne i żarcie z mc donald's, więc chyba jasne co na obiad :) Taka głodna się obudziłam,a Młody dopiero za godzinke lekcje kończy i czekam a ślina kapie na klawiaturę :)

Dziękuję dziewczyny za zrozumienie! No policja wie że to ona bo te groźby wcześniejsze etc, na nią wskazują. Poza tym wiemy że nie było jej wczoraj w domu wieczorem 3h, no ale cóż świadków brak, więc pewnie za wiele jej nie zrobią...Pozostaje czekać na jej kolejny czyn....oby nie tragiczny w skutkach....No chyba że w końcu inni zrozumieją że ona naprawdę jest niebezpieczna i zaczną zeznawać albo stanie się naprawdę tragedia.

reklama
no cóż, pora się zbierać.
żegnam się z Wami drogie Grudnióweczki. dziękuję za miłe przyjęcie.
może uda się jednak w listopadzie? :-)
odezwę się jak tylko znajdę się z powrotem w domku.
tym czasem trzymajcie się drogie mamusie.
papa

Czekamy na wieści, a jak urodzisz w grudniu to takze na opoewieści z porodówek. ;-) Trzymam kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry