Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a każdy dzień w domu z córeczką jest ważny. Jak leżałam w szpitalu to strasznego doła miałam.a nie masz możliwości aby sie z nim zobaczyć? gdzies chociaz w barku szpitalnym na kilka minut?Antylopka oni tu z ginekologii nie wydaja przepustek...Tyle, że wypisy cały czas...Kurcze tesknie za Lolem ale cóż lepiej tak niż mialoby mi się coś stać...
no i się zestresowałam - poczytałam o tym sączeniu się wód płodowych, ponoć mają odczyn zasadowy i bada się to papierkiem lakmusowym- jako że mało kto ma takie coś w domu to i ja nie mam, ale mam wskaźniki ph których używam w akwarystyce - nie wiem czy to to samo no ale ph to ph chyba. Trochę ciężko jakoś sobie to zbadać ale po włożeniu takiego wskaźnika na wkłądkę po jakimś czasie wyszło że odczyn zasadowy - no i nie wiem czy ja to dobrze zbadałąm czy nie i w ogóle nei wiem co robić - boje się jechać do szitala żeby znów bez sensu nie leżeć 3 dni bo było okropnie - nie wiem sama

- bo wg niego to ja go namawiałam żeby sobie wypił
Fakt, mówiłam, że może sobie wypić bo ja mogę poprowadzić, ale go nie namawiałam nachalnie hehehe :-)