Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SarkaNo ja znów poce się w nocy bardzo, bo znów jestem pdziębiona, b olą mnie zatoki i gardło, szczególnie w nocy rano:// psikam hasco septem cały czas.
U nas śnieg pada jak szalony, jest już tak wszystko zasypane jak w bajceza oknem fajnie to wygląda ale wychodzić się nie chce, poza tym straszna ślizgawica.
crate ja tez nie mam szans u siebie na ZZO, szpitale tez u nas poprzepełniane a tam gdzie rodzić zamierzała zamykaja na czas mojego terminu, fajnie co!:/
Sarka
jedziemy na tym samym wózku. Ja się dzisiaj zapytam mojego lekarza jak jest na klinikach.
To jest druga opcja jeśli sie na załapię na Kamińskiego.
Będę jeszcze dzwonić po 1 grudnia, a nóż widelec remont się przesunie w czasie. Mam taką nadzieję.
no to masz wielki komfort psychioczny, to bardzo dużo wiedzieć że ma się możliwośc wziąść ZZO i jeszcze liczyć na swojego lekarza...czasem mam wrazenie że piszemy tu co poniektóre z innych światów!!! u nas możliwości za żadne skarby nie ma a u Was jest i to bezpłatnie, szokmoj szpital ma ten plus, ze daja zzo bezplatnie. oczywiscie nigdy nie moge byc pewna, ze sala doporodow rodzinnych bedzie wolna. ale jakby co, to telefon do mojego gina i wiem na pewno, ze on juz cos tam wymysli
wlasnie wysylam mojego po cytryny i sok malinowy, bo sie poce jak glupia. z domu dzis nie wychodze ...
sarka - masz racje. ten sam kraj, te same skladki, a w kazdym szpitalu jak w innym panstwie ...
a przeciez cholera nie mieszkam w jakimś Chrząszczykiewiczowie tylko wielkim Wrocławiu, stolicy dolnego śląska!!!!!!!!!!!!!! jasna mać!!!!!1grrrrrrrrrrrrrNo dokładnie...Niestety...