Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fajnie że u ewwe wszystko dobrze. Ewwe odezwij się jak będziesz mogła, napisz jak było na Madalińskiego ;-) Zdrówka.co do ewwe to zyje ma sie z boryskiem dobrze. tzn wszystko ja boli po cc jak
to mi napisala czuje sie jak pobita ale jest szczesliwa borysek ssie cyca i jest zdrowiutki![]()
nie na pewno nie!!! jest nas sporo z terminem na koniec grudnia;-);-) cierpliwości, widocznie jeszcze Zuza zbiera siły
![]()

Margaryt może lepiej skręcić, bo takie nowe ma specyficzny zapach i trochę czasu mija zanim on wywietrzeje. Lepiej maluszka nie narażać na takie atrakcje, tym bardziej, że zmysł węchu jest u noworodków dobrze rozwinięty
Margaryt może lepiej skręcić, bo takie nowe ma specyficzny zapach i trochę czasu mija zanim on wywietrzeje. Lepiej maluszka nie narażać na takie atrakcje, tym bardziej, że zmysł węchu jest u noworodków dobrze rozwinięty
ciekawe ile cm bedzie jutro rano ...
!!! No padało wczoraj i napadało aż 1cm śniegu
, wiatr zmiótł to na jedną stronę
!!!! A tak chciałam, żeby się ładnie jaśniej zrobiło na dworzu:-(. Spojenie nie daje mi żyć
, z trudem się poruszam
, myślałam, że chociaż widok z okna mi to trochę zrekompensuje, a tu d..a.