Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co do brzucha to mi opadl juz miesiac temu;-)
cwietka cały czas jesteście we trójkę
mnie się też podoba data naszego ślubu 24 wrzesień, wrzesień ma coś w sobie:-)
właśnie szanownego małżonka po zakupy wysłałam, jejciu ja mu muszę pisać kartkę co ma kupić, ja nie wiem jak on ogarnie kwestię przygotowania mieszkania i świąt jak będę w szpitalu, już to widzę jak mu będę musiała podyktować dokładnie co ma kupić i zrobić, choć liczę, że mnie zaskoczy i ogarnie to wszystko bez problemu, bo zaradny życiowo jest bardzo, ma złotą rączkę do wszystkich spraw technicznych, budowlanych, mechanicznych itd, ale gospodarstwa domowego nie ogarnia
już mu nakładłam do głowy, że jak Zuzia będzie to zakupy hurtowe i wielkie raz na tydz lub na kilka dni będziemy robić, to samo, żeby proszek do prania, płyny, chemie gospodarczą w jakiś wielkich gabarytach kupić co bym ja nie miała problemu, że potrzeba, a nie mogę wyjść...
a i jeszcze se pogmeram, C. wpadł na genialny pomysł - dajmy mojego laptopa jego małej siostrze... yyyyy? że co???
może jestem wyrodna, ale dla mnie dawanie laptopa 7-latce żeby sobie jakieś torty czy lalki w gierkach ubierała jest dla mnie przesadą, zwłaszcza, że odkąd małej zabrano komputer nagle się nauczyła literek, cyferek, układa puzzle, dużo rysuje, koloruje itd...
no i się nie zgodziłam, ale mam taki niesmak, że on sobie coś pomyśli, że wredna jestem, no ale sama tego laptopa dostałam w prezencie i to jak byłam na 2 roku studiów, i dostałam go tylko dlatego, że studiowałam filologię polską i na czymś musiałam pisać te wszystkie prace, recenzje itd
to dla mnie bardzo wazne wiec:
BARDZO PROSZE WYBIERZCIE JAKIEGOS BIEDULKA I KARMCIE AZ ZAPELNI SIE KOSC.. JA MAM SMERFA BO MA 13 LAT I NIESTETY NIE WIERZE BY KTOS GO CHCIAL((( A TAK PRZYNAJMNIEJ BEDZIE MIAL PELNA MISECZKE CZAS JAKIS
Nakarm psa z Szerlokiem - psy ze schroniska czekają na Twoją pomoc