reklama
Ale Wam fajnie
U mnie to jakoś nic nie rusza. Pani doktor niby mówiła we wtorek, że akcja jest w toku, ale ja tego toku jakoś nie wyczuwam 
Z jednej strony chciałabym już być po wszystkim, a z drugiej boję się tego, że ciągle kaszlę i mam jeszcze lekki katar. A to mi na pewno przy skurczach nie pomoże. Może mi psikną coś mrożącego gardło, ale nie sądzę...
Z jednej strony chciałabym już być po wszystkim, a z drugiej boję się tego, że ciągle kaszlę i mam jeszcze lekki katar. A to mi na pewno przy skurczach nie pomoże. Może mi psikną coś mrożącego gardło, ale nie sądzę...
aga_2605
Zaangażowana w BB
No termin mamy podobnyaga widze mamy podobny termin... mnie tez juz nosi.... kiedy to będzie...
a co do kąpieli to ja rozumiem juz w domu co 2 dni ale żeby po porodzie porządnie nie umyć to przesada....
u nas myją a i tak po powrocie do domu tak za uszami na przyklad i we wlosach jeszcze resztki zmywalam krwi i sluzu wiec jest dla mnie nie do pomyslenia zeby tylko powycierac noworodka...
zrobicie jak uwazacie ja tam jak dzidzia będzie zdrowa to będę kąpać codziennie niech sie pupina porządnie wymoczy. A co do naturalnej bariery to nie musowo szorowac mydlem całego cialka tylko zgięcia i strategiczne miejsca ...
Ja mam dziś to samo... Od kilku godzin brzuch mi się stawia i lekko pobolewa jak przy @, ciekawe czy coś się nie zacznie...Fajnie ze Joamar juz po:-)
A ja zaraz zwariuje.Tak mnie boli brzuch na @ jak nigdyDo tego krzyz i pachwiny
![]()
sunnflower
Fanka BB :)
no to bomba!!!!!!!!!!!! a jeszcze parę minut temu pisałaś że nic się nie dzieje
jak nie zielone to nie ma co panikować jeszcze troszkę czasu masz- mąż zdąży wrócić - trzymam kciuki
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ewa - no cieple takie sa te wody
mam nadzieje, ze to JUZ. daj znac koniecznie!
coraz wiecej dziewczyn sie rozpakowuje - jejku, ja chyba nigdy sie nie doczekam ... dzisiaj tez zaliczylam porzadny spacer, zeby sie rozruszac. a efekt jest tylko taki, ze zjadlam pol lodowki taka glodna bylam
coraz wiecej dziewczyn sie rozpakowuje - jejku, ja chyba nigdy sie nie doczekam ... dzisiaj tez zaliczylam porzadny spacer, zeby sie rozruszac. a efekt jest tylko taki, ze zjadlam pol lodowki taka glodna bylam
ewa - no cieple takie sa te wodymam nadzieje, ze to JUZ. daj znac koniecznie!
coraz wiecej dziewczyn sie rozpakowuje - jejku, ja chyba nigdy sie nie doczekam ... dzisiaj tez zaliczylam porzadny spacer, zeby sie rozruszac. a efekt jest tylko taki, ze zjadlam pol lodowki taka glodna bylam![]()

reklama
sunnflower
Fanka BB :)
gufi - Ty to dopiero masz 37 tydzień +1 to jeszcze troszkę czasu masz... 
Podziel się: