Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmmm.... Ja widzę tylko jedną podstaawową róznicę: u Lwiczki jest jeszcze Oliwka...Lwiczka myslę, że jeśli wyprowadzisz sie na jakis czas tak jak ja to będzie najlepsza decyzja. Jak juz pisałam cieżko było mi sie zebrać, bo to wcale takie łatwe nie jest, ale mój chłopak z każdym dniem zmienia sie na lepsze, a dzis to juz samego siebie przeszedł, w sensie pozytywnym. Nawet moja matka dzis do mnie przyszła i powiedziała, że widzi ogromną zmianę, a takze to, że on sie bardzo stara i warto mu dać ostatnią (!!!) szansę. Skoro ona jako osoba postronna to zauważyła, to widać ta moja wyprowadzka przyniosła skutek. Wiec chyba warto postawić wszystko na jedna kartę.
ale takie rozstanie to niezła trauma dla dziecka... tym bardziej, że ono nie wie jak to się skończy i czy to tylko próba czy już tak na stałe... Ja podejmowałam taką decyzję baaardzo długo i wyprowadziłam się wtedy, kiedy byłam na 100% pewna że nie zmienię zdania i że to koniec...
wróciłam z wizyty, brzuch mnie mocno boli, chyba po badaniu i mam rewelację - Zuzi się na świat nie śpieszy i najprawdopodobniej mogą ją nawet donosić do Nowego Roku,
szczegóły wizyty opiszę na odpowiednim wątku, ale mówię Wam ciekawie się zrobiło![]()