Ha-NN-aH
BB fan
Medium jakieś czy co heheheJa Wam wszystkim przepowiadam poródjak nie w grudniu to na początku stycznia hehehe

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Medium jakieś czy co heheheJa Wam wszystkim przepowiadam poródjak nie w grudniu to na początku stycznia hehehe

Medium jakieś czy co hehehe![]()

wow no wyczyn heheh, czujemy sie uspokojone![]()
Musze kupic prezent gwiazdkowy dla dwulatki - podpowiedzcie cos, bo ja juz naprawde zpomnialam czym bawia sie dwulatki ... dzieki!
Mini kuchnia, u nas to był hit na 2 urodzinyMusze kupic prezent gwiazdkowy dla dwulatki - podpowiedzcie cos, bo ja juz naprawde zpomnialam czym bawia sie dwulatki ... dzieki!
a ja też na all oglądam zabawki dla dzieci, jakiś szał macicy mi się włączył znów zakupowy, dla małej na razie karuzelka i grzechotki zamówione, pomyślałam, że misia nie mam żadnego, ale myślę sobie, że przecież upłynie trochę czasu zanim ona w ogóle zacznie zwracać uwagę na zabawki więc się nie spinam, poza tym może by się jakieś ciocie uaktywniły i coś tej naszej córeczce jak się urodzi kupiły, bo na razie się nie zapowiada...